Transit Centre

Centrul Ford Transit BDT

Vă vom ajuta să găsiţi vehiculul comercial perfect - şi să aveţi grijă de el.

Achiziţionarea unui vehicul comercial reprezintă o investiţie majoră, aşa că este esenţial să îl alegeţi pe cel mai potrivit. 

Aici îşi dovedeşte utilitatea Centrul Ford Transit BDT, deoarece acesta este proiectate pentru a vă pune la dispoziţie întreaga asistenţă şi consiliere de specialitate de care aveţi nevoie pentru a lua decizia corectă. De la sarcina utilă maximă la înălţimea plafonului şi de la capacitatea spaţiului de încărcare la eficienţa combustibilului, specialiştii nostri vă vor spune tot ce trebuie să ştiţi despre fiecare vehicul din gama Ford – indiferent daca este o cabină cu saşiu Transit sau un pick-up Ranger. 

Iar după ce veţi găsi vehiculul perfect, angajamentul nostru merge şi mai departe, oferindu-vă un coleg de muncă eficient, de încredere şi construit pentru rezultate. 

Centrul Transit BDT vă poate ajuta să vă întreţineţi utilitara sau flota conform celor mai înalte standarde. În plus, acesta vă poate oferi asistenţă atunci când aveţi nevoie, nu doar în timpul programului de lucru. 

De asemenea, puteţi profita şi de Ford Transit24. Acest program de asistenţă pentru persoane juridice vă oferă produse şi servicii inteligente şi accesibile, toate concepute pentru a vă menţine costurile de exploatare la un nivel redus şi vehiculele în stare de funcţionare. 

După cum veţi vedea în lista de beneficii de mai jos, Centrul Transit BDT are scopul de a vă ajuta să găsiţi utilitara cea mai potrivită, iar apoi de a se asigura că aceasta este păstrată în stare de funcţionare cu cât mai puţine perioade de inactivitate, atât timp cât dvs. o veţi deţine.

 
 

 
O echipă de vânzări de autovehicule comerciale dedicată

Capabilă să vă ofere toate informaţiile şi consilierea de specialitate de care aveţi nevoie pentru a găsi vehiculul perfect pentru afacerea dvs. 

Vehicule pentru testare

Pentru ca dvs. să încercaţi singur toate caracteristicile şi tehnologiile şi să exploraţi cu adevărat vehiculele de care sunteţi interesat. 

Rezervare prioritară pentru service

Pentru service planificat în prealabil (şi în eventualitatea puţin probabilă a unei defectări), pentru a vă ajuta să minimizaţi timpul petrecut în afara drumului şi pentru a face cât mai simplă rezervarea unei lucrări de service. 

Departament de service deschis cel puţin 60 de ore pe săptămână

Permiţând o flexibilitate mai mare de a lucra în funcţie de programul dvs., nu al nostru.
 


Tehnicieni instruiţi de Ford

Experţi tehnici calificaţi, experimentaţi şi cunoscători ai vehiculelor comerciale Ford. 

Cel mai nou echipament de diagnosticare de specialitate Ford

Proiectat în mod specific pentru vehicule comerciale Ford şi pentru fiecare vehicul din gamă. 

Service pe loc

Pentru întreţinere rapidă şi eficientă, plus înştiinţare pe loc în cazul în care vehiculul dvs. are nevoie de lucrări suplimentare. 

Service de urgenţă 24 de ore din 24

Pentru depanare şi o gamă largă de alte servicii prioritare, pentru a vă aduce din nou pe drum cât mai rapid posibil.