Van of the Year & Pick-up Award

Pilonul afacerii tale!

Ford a devenit cu mandrie primul producator auto care a castigat, in decursul aceluiasi an, doua premii importante – International Van of the Year si International Pick-up Award.

Autoutilitara electrificata Transit Custom in versiunile cu motorizare Plug-in Hybrid si EcoBlue Hybrid a fost desemnata Autoutilitara Internationala a Anului. Juriul a apreciat sistemele de propulsie hybrid ale lui Transit Custom, care asigura eficienta la nivelul consumului de combustibil, permitand totodata firmelor care le utilizeaza sa poata accesa zone dedicate vehiculelor cu emisii reduse.

Ford Ranger, cel mai vandut pick-up din Europa, a obtinut premiul pentru Pick-up-ul Anului,  datorita motorului puternic de 2.0 litri EcoBlue diesel si a tehnologiilor avansate de asistenta a soferului.

Ford este astfel primul constructor auto care castiga de doua ori in acelasi an premiile Autoutilitara Internationala a Anului si Pick-up-ul International al Anului.

Acum, intr-o initiativa de a sprijini intreprinzatorii din Romania, beneficiezi de un pachet special cu rata lunara promotionala, garantie extinsa si pachet service incluse. Descopera ofertele pentru gama Transit si Ranger in cadrul Programului Rabla dezvoltat de Ford pentru Vehicule Comerciale.

Suntem onorati sa te sustinem!

Vehicule comerciale
Model Rata lunara
Transit Courier Van 156 € fara TVA *
Transit Connect Van 199 € fara TVA *
Transit Van 295 € fara TVA *
Ranger 366 € fara TVA *
Transit Custom Kombi 344 € fara TVA *
Transit Custom Van 283 € fara TVA *
 

Termeni si conditii

Imaginile şi informaţiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ şi nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfăţişeze exclusiv specificaţii disponibile în Europa şi/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcţie de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar şi de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii şi/sau opţionale pot fi disponibile contra cost.

Este esenţială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziţie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificaţiile, culorile, modelele şi elementele ilustrate şi descrise pe acest site.
Legislaţia europeană şi naţională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii şi consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce priveşte valorile (de emisii şi consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizaţi. În mod specific, în acest moment, legislaţia nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulaţie. De aceea, pentru evitarea situaţiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

  • Ofertă în limita stocului disponibil, valabilă până la 31.03.2020.