Noul Ford Puma

Noul Puma

Noul Ford Puma Titanium

1.0l EcoBoost 125 CP,

cu transmisie manuala si 6 trepte de viteza.

Rata lunara de la 167 Euro*


Înscrie-te la Test Drive

Solicită o ofertă personalizatăBucura-te de tot ce are de oferit noul Ford Puma:

  • Radio, ecran 8″ cu functia touch, SYNC3, Navigatie, 7 difuzoare, DAB, 2 porturi USB, functionalitate iPOD;
  • Pilot automat cu limitator de viteza;
  • Aer conditionat cu reglare manuala;
  • Jante aliaj 17″ Absolute Black si anvelope 215/55 R17;
  • Faruri cu tehnologie LED (faza scurta si lumini de zi);
  • Scaune fata cu masaj lombar;
  • Portbagaj MegaBox furnizand un extra spatiu de pana la 80 litri.

Oferit cu tehnologia avansată de propulsie Hybrid (EcoBoost Hybrid) de 48 de volţi, noul Ford Puma este primul vehicul hibrid fabricat în România, alăturându-se astfel gamei extinse de SUV-uri şi de crossovere Ford din Europa, inclusiv Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge şi noul Explorer Plug-In Hybrid.

Pe lângă tehnologia sofisticată de motorizare mild-hybrid*, carismaticul Ford Puma oferă versatilitatea unui spaţiu de încărcare de 456 litri, inclusiv inovatorul Ford MegaBox.

Ford Puma este disponibil în acest moment în 3 variante de echipare: Titanium, Titanium X şi ST-Line X. Începând cu februarie 2020 va fi disponibilă şi varianta de echipare ST-Line.

În ceea ce priveşte motorizarea, pentru variantele de echipare mai sus menţionate, clienţii Ford Puma pot alege dintr-o gamă avansată de motoare pe benzină Ford EcoBoost de 1.0 litru, produse tot la uzina Ford de la Craiova, iar din luna mai 2020, se poate opta şi pentru versiunea diesel de 1.5 l EcoBlue.


* Termeni si conditii:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii.

Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor fizice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Ford Puma, pe o perioada de 60 luni, cu o rata anuala a dobanzii de 3,55% si un avans de 50% din valoarea autoturismului.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale suplimentare celor deja mentionate.

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.03.2020