Noul TRANSIT
Noul Ford Transit Van

18.900 €* fara TVA

Garanţie extinsă (2+2 ani fara limita de km)


 

Noul Ford Transit Van este construit si reinventat, astfel incat sa ofere o performanta extraordinara, pe masura nevoilor tale. Noua dinamica de conducere si economia competitiva de combustibil a  noul model, vor deveni pilonii afacerii tale.

Afla ce sustinere poate oferi noul Transit afacerii tale!

Oferta pentru Noul Ford Transit VAN Trend 2.0l EcoBlue 105 CP, Transmisie  manuala 6 trepte:

  • aer conditionat manual;                                                            
  • radio cu Bluetooth;
  • oglinzi laterale electrice si incalzite;
  • pilot automat;
  • senzori parcare fata/spate;
  • geamuri electrice fata.

Garanţie extinsă (2+2 ani fara limita de km)

 


 

Termeni si conditii aplicabile promotiei:

* Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%), aplicat la pretul fara TVA afisat mai sus. Foarte important inainte de a decide achizitia: 1) Pretul modelului este un pret recomandat si este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului acordat de dealerii participanti in campanie;  2) Campania este adresata persoanelor juridice; 3) este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, cu valabilitate pana la 31.12.2019. (4) Participarea in campanie este conditionata de prezentarea unui document care atesta casarea anui autovehicul mai vechi de 8 ani casat in ultimele 6 luni anterior efectuarii comenzii de achizitie pentru un autovehicul nou Ford.

Programul Rabla dezvoltat de Ford este o campanie de promovare a vanzarilor organizata independent de importatorul Ford Romania SA pana la 31.12.2019 si este diferit de programul de innoire a parcului auto multianual dezvoltat de catre Administratia Fondului pentru Mediu.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale suplimentare celor deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate in valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislatiei europene in vigoare. Consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) este de 8 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 181, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2019