Ford Kuga
Ford KUGA ST-Line High 2.0l Diesel 180 CP cu tracţiune integrala şi cutie Powershift*

E practic, dar rafinat. Puternic şi cu un design modern. Inteligent şi cât se poate de impunător. Ce-ţi poţi dori mai mult de la un SUV?

Ford Kuga ST Line High cu avantaj client de pana la 8.600 € TVA inclus** prin Programul Rabla dezvoltat de Ford. Mai mult, oferta include următoarele tehnologii:

  • Sistem de monitorizare a unghiului mort
  • Sistem de asistenta a menţinerii benzii de rulare
  • Pilot automat adaptiv, Sistem de prevenire a coliziunii
  • Parbriz încălzit

* Ofertă disponibilă prin programul Rabla dezvoltat de Ford, un program distinct care nu contravine dispoziţiilor Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2017-2019 dezvoltat de Autoritatea Fondului pentru Mediu şi alte instituţii relevante.
 

Termeni şi condiţii aplicabile promoţiei:

**Campania este adresata persoanelor fizice si juridice. Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creează obligaţii contractuale. Campania prezinta un discount recomandat al preţului de lista (discount = “Avantaj client” si  conţine TVA, curs exemplificativ 4,75 RON/EUR; preţul final achiziţie variază in funcţie de cursul de schimb contractat). Important: Avantaj Client este o valoare rezultata dupa aplicarea cumulativa a suportului Ford si a suportului recomandat oferit de FordStore BDT.

Valori emisii si consum in sistemul Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislaţiei europene in vigoare: 6,4 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 165. 

Detalii pe www.rarom.ro si in reteaua Ford. Consultati www.ford.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2019