GARANŢII ŞI REVIZII

Garantie extinsa Ford si Plan revizie Ford


Fie că ai un Ford nou sau unul folosit, vrem să facem experienţa ta de proprietar cât mai plăcută şi lipsită de griji. De aceea gama noastră de garantie extinsa Ford oferă servicii şi suport pentru a se potrivi nevoilor tale individuale. Astfel încât tu să te poţi bucura de drum şi lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot restul. 
In plus cu planul de revizie Ford periodica stii din timp ce ai de facut.

Garanţie autovehicule noi

Garanţia ta Ford reprezintă un pachet cuprinzător de beneficii pentru liniştea ta atunci când te afli la drum.

Garanţia de bază

Garanţia noastră de producător Ford asigură o utilizare fără griji a vehiculului tău pe o perioadă de până la doi ani. Toate reparaţiile sunt făcute în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, dacă vinzi autoturismul tău Ford, garanţia este transferabilă - un beneficiu adiţional real pentru noul proprietar. Dupa expirarea acesteia, poti beneficia de garantia extinsa Ford.

 

Garanţia pentru piese de schimb

In calitate de Reparator Autorizat Ford folosim numai piese de schimb originale Ford şi Motorcraft, pentru reparaţiile acoperite de garanţie. Aceste piese îndeplinesc standardele noastre stricte de calitate şi siguranţă, ceea ce înseamnă că performanţa şi valoarea vehiculului tău Ford nu vor fi afectate.


 

Garanţia pentru vopsitorie

Garanţia ta pentru suprafeţele vopsite începe şi se termină odată cu garanţia ta de bază Ford. Verifică cartea de service a vehiculului tău (denumită formal Ghid de Garanţie & Service) pentru a afla perioadele de garanţie ale vehiculului tău.


 

Garanţia anti-perforare

Caroseria ta Ford este garantată împotriva perforării dinspre interior timp de până la 12 ani (în funcţie de model). Pentru a menţine această garanţie, supune autoturismul tău Ford la verificări regulate ale caroseriei şi a vopselei (care pot fi combinate cu inspecţiile de service) după cum este descris în cartea de service.

 

Asistenţă Ford

În cazul unei defecţiuni sau accident ce împiedică continuarea călătoriei, serviciul de Ford Asistenţă vă stă la dispoziţie pentru ajutor pe teritoriul României. Serviciul este gratuit, dacă maşina beneficiază de Garanţia de bază sau de FordProtect) Este nevoie doar de un apel telefonic şi ajutorul va veni - fie că aveţi nevoie de reparaţii gratuite la faţa locului, remorcare, un vehicul de schimb, cazare pe timp de noapte, ajutor pentru a ajunge acasă sau oricare altul din serviciile noastre.

 

 

Programul FordGaranţia12


Programul FordGaranţia12 a fost realizat pentru a întâmpina exigenţele dumneavoastră privind utilizarea autovehiculului fără griji. Această garanţie acoperă valoarea reparaţiilor (costurile pieselor de schimb şi manopera) efectuate de dealerii / reparatorii autorizaţi Ford, în limitele stabilite în CertificatulFordGaranţia12Garanţia oferă protecţie şi asistenţă rutieră în România, asigurând fie remedierea defecţiunii la locul incidentului, fie tractarea autovehiculului până la cel mai apropiat dealer Ford. De asemenea, are o durată de 12 luni sau până la prima revizie obligatorie programată de unitatea reparatorare Ford autorizată, în conformitate cu specificaţiile producatorului (primul termen atins).

Eligibilitate 

Vehiculele eligibile de a intra în acest program sunt toate autovehiculele Ford înregistrate în Romania, ce au maxim 9 ani vechime de la data primei înregistrari, fără însă a depaşi 200.000 Km rulaţi. Vehiculele trebuie să fie funcţionale şi să nu prezinte defecţiuni ale componentelor mecanice sau electrice la includerea în garanţie. Pentru a beneficia de noul produs Ford, potenţialul client va trebui să efectueze mai întâi revizia periodică a maşinii la orice dealer Ford care comercializează FordGaranţia 12. Ulterior, autovehiculul va beneficia de o verificare tehnică pentru identificarea eventualelor defecţiuni ale componenetelor mecanice sau electrice. Autovehiculul va fi eligibil pentru Ford Garanţia 12 dupa remedierea tututor defecţiunilor identificate. 

Transferabilitate 

FordGaranţia12 aparţine autovehiculului, reprezentând un serviciu suplimentar oferit noului proprietar, în ipoteza în care vă decideţi să vindeţi autovehiculul. 

Vă recomandăm să informaţi noul proprietar cu privire la importanţa respectării recomandarilor Ford cu privire la efectuarea reviziilor şi lucrărilor de service. Pentru ca FordGaranţia12 să rămână în vigoare, noul proprietar trebuie să informeze orice dealer autorizat Ford despre schimbarea proprietarului. 

Menţiune: Garanţia îşi pierde valabilitatea dacă autovehiculul este vândut unui vânzător comercial de automobile şi/sau prin intermediul unui al treilea vânzător comercial intermediar. 

Detalii despre program 

Descarcă documentul cu detalii privind Componentele acoperite de FordGaranţia12
Descarcă documentul cu detalii privind Asistenţa rutieră - FordGaranţia12

Pentru a vă menţine dreptul la reparaţii în perioada de garanţie - pentru programulFordGaranţia12, întreţinerile service trebuie să fie conforme cu recomandarea producătorului autovehiculului şi să fie efectuate exclusiv de un dealer / reparator autorizat din reţeaua naţională Ford România.
 

Uită de griji, cu pachetul complet de revizii


Uită de grija reviziilor sau a altor operaţiuni costisitoare. Pachetul de revizii Ford Service te ajută să ai mereu maşina în stare bună de funcţionare, te scuteşte de cumpăratul pieselor de schimb sau de timpul pierdut în căutarea celui mai avantajos service auto. 

Ford Service te aşteaptă cu preţuri speciale la noile Pachete de Revizii, create în funcţie de model, pentru o anumită perioadă, numar de întreţineri de rutină şi kilometraj.

Alege-l pe cel potivit: