FORD TRANSIT AUTOSASIU CU CABINA SIMPLA


Platforme, bene, camionete frigorifice sau aproape orice altceva… Exista un motiv pentru care autosasiul cu cabina simpla Transit este cel mai potrivit vehicul pentru conversii.

Deoarece autosasiul cu cabina simpla Transit este dotat cu un singur rand de scaune, spatiul disponibil pentru transportul marfurilor este maximizat.

De la L2 (ampatament mediu) la L5 (ampatament extralung), fiecare varianta a autosasiului cu cabina simpla Transit este prevazuta cu un sasiu robust cu cadru cu scara. Acest lucru asigura o baza plata si rezistenta pe care poti construi vehiculul perfect. Iar cu o sarcina utila maxima de 2.755 kg, vei putea configura furgoneta dupa bunul plac.

Robust, fiabil si versatil. Autosasiul cu cabina simpla Transit este conceput special pentru a satisface cerintele unice ale afacerii tale.

EXTRA PUTERE CU 5 TONE

Noua varianta de 5 tone GVM (masa bruta a vehiculului) ofera cea mai mare capacitate de incarcare utila disponibila vreodata pe un Transit Autosasiu, ceea ce iti permite sa transporti eficient o sarcina utila de pana la 2.960 kg. Aceasta rezistenta suplimentara face ca modelul de 5 tone sa fie un candidat ideal pentru conversii grele. Si cu toate variantele de ampatament actuale disponibile pentru acest Transit (L2, L3, L4, L5), beneficiezi de versatilitate suprema pentru orice ai avea nevoie. Mai dur ca niciodata. Acest nou Transit ultra-puternic este gata de treaba.

Configureaza

FORD ECOBLUE

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l, noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil cu o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale specifice.
Noul Transit Autosasiu este totodata disponibil cu un motor HDT (Heavy Duty Truck) pentru clientii care au nevoie de mai multa putere. Acest motor poate genera si mai mult cuplu, fiind ideal pentru conversiile heavy duty.

Configureaza

TRACTIUNE INTEGRALA (AWD) INTELLIGENT

Sistemul inteligent de tractiune integrala (AWD) poate determina nivelul de aderenta, stabilitatea la viraje si ce capacitate de reactie sunt necesare in conditii de vreme umeda, uscata sau inghetata si pe teren variat. Tehnologia poate transfera tractiunea pe puntea din fata sau din spate, in functie de cerinte. Acest sistem de „cuplu la cerere” asigura o manevrabilitate exceptionala si eficienta imbunatatita. Disponibil la transmisii manuale.

Configureaza

SISTEM DE ASISTENTA PENTRU CONTROLUL VITEZE

Stabileste-ti propriul ritm cu ajutorul tempomatului adaptiv inteligent. Sistemul poate identifica limita de viteza predominanta si poate mentine automat viteza aleasa, in limita detectata. Tehnologia radar avansata scaneaza, detectand traficul mai lent din fata ta, si iti poate regla automat viteza, pentru a mentine o distanta presetata fata de vehiculul din fata. Cand traficul redevine fluid, vehiculul tau isi va relua viteza presetata.

Configureaza
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store