• TRANSIT CONNECT

TRANSIT CONNECT

Fiecare Transit este construit cu un scop, iar noul Ford Transit Connect nu face nici el excepţie.

NOUL FORD TRANSIT CONNECT

Puternică, practică şi fiabilă, această utilitară oferă spaţiu de încărcare generos: 3,0 metri cubi pentru versiunea L1 (ampatament scurt) şi 3,7 metri cubi pentru versiunea L2 (ampatament lung), cu până la circa 1.000 kg de marfă.

Un perete despărţitor ingenios, prin care se poate încărca, vă permite, de asemenea, să transportaţi în siguranţă, în interiorul utilitarei, ţevi, scări şi alte încărcături lungi de până la 3,0 m în versiunea L1 şi de până la 3,4 m în versiunea L2. 

O gamă de motoare pe benzină şi diesel avansate, combinate cu transmisii manuale cu cinci sau şase trepte de viteză sau cu o transmisie automată cu şase trepte de viteză, asigură niveluri ridicate de putere şi cuplu, precum şi o eficienţă excepţională a combustibilului: de la doar 4,0 L/100 km cu emisii de CO2nu mai mari de 105 g/km. 

Tehnologiile avansate vă menţin conectat, vă distrează şi vă oferă siguranţă şi protecţie. Acestea includ: SYNC cu comenzi vocale, care efectuează şi preia apelurile şi poate chiar să citească cu voce tare mesajele text primite, atunci când îi cereţi; şi tehnologia Active City Stop, care detectează dacă o coliziune la viteză redusă este iminentă şi frânează automat.

Cu un scaun dublu, flexibil, pentru pasagerii din faţă, care vă permite să transportaţi până la trei persoane în modelul utilitară, şi versiuni de utilitară cu cabină dublă şi Kombi capabile să transporte până la şapte persoane, aveţi, de asemenea, posibilitatea de a lua cu dumneavoastră la fiecare lucrare o întreagă echipă, precum şi materialele şi echipamentele necesare realizării lucrării.
 

Buy-back. Trade-In

O utilitară cu care să vă mândriţi

Un vehicul comercial trebuie să fie practic şi funcţional. Asta nu înseamnă că trebuie neapărat să arate ca o „cutie pe roţi”. De aceea, noul Transit Connect este proiectat să arate bine şi să ofere senzaţii plăcute, indiferent dacă vă aflaţi în cabină sau staţi afară. Cu un stil îndrăzneţ şi contemporan, care creează o imagine puternică şi profesională, aceasta este o utilitară pe care o puteţi parca cu mândrie în faţa casei la sfârşitul fiecărei zile de lucru.

Exterior

Modelat după conceptul Ford Kinetic Design, exteriorul utilitarei este atât practic, cât şi stilat. De exemplu, utilitara are aerodinamică îmbunătăţită pentru o eficienţă sporită a combustibilului şi lumini de înaltă tehnologie pentru o vizibilitate mai bună. Piesele componente au fost, de asemenea, concepute pentru a putea fi reparate şi înlocuite uşor, pentru a asigura costuri de exploatare mai mici


 


 

 

 
Noul Transit Connect - exterior Practic şi funcţional Stil îndrăzneţ şi contemporan Ford kinetic Design
Interior
Construit pentru a fi practic şi rezistent, modelat pentru a oferi cel mai mare confort şi cele mai bune condiţii de relaxare posibile: interiorul stilat, asemănător unui autoturism, este proiectat ergonomic, pentru a plasa la îndemână fiecare comandă şi compartiment de stocare.
 

 
 
Practic şi rezistent Practic şi funcţional
Culori
O varietate de culori moderne de exterior au fost alese pentru a ajuta la crearea unei impresii pozitive asupra afacerii dumneavoastră şi pentru a asigura un fundal puternic pentru orice reclamă pe care aţi adăuga-o ulterior

Midnight Sky
Frozen White

Panther Black

Blazer Blue

Race Red

Deep Impact Blue

Moondust Silver

Tectonic Silver


 

Buy-back. Trade-In

Practic, muncitor şi uşor de întreţinut

Noul Transit Connect oferă spaţiu de încărcare flexibil de până la 3,7 metri cubi (4,4 metri cubi când este utilizat spaţiul de încărcare flexibil faţă) şi o sarcină utilă de 1.000 kg. Caracteristicile ingenioase şi utile ajută la protejarea mărfii şi a vehiculului de condiţiile dificile specifice activităţii dumneavoastră. Şi pentru că utilitara este construită cu respectarea unor standarde stricte pentru vehicule comerciale, nu numai că este făcută să dureze, este proiectată să minimizeze costul de deţinere. Multe caracteristici şi tehnologii sunt disponibile pentru versiunile L1 (ampatament scurt) şi L2 (ampatament lung), însă puteţi compara diferenţele practice în secţiunea Stiluri de caroserie.

Gestionarea încărcăturii

O utilitară productivă este o utilitară profitabilă. Astfel, noul Transit Connect a fost construit pentru a maximiza spaţiul disponibil pentru marfă şi lungimea încărcăturii admise (până la 2,15 m cu peretele despărţitor la modelul L2). Un perete despărţitor inovator, prin care se poate încărca, vă permite, de asemenea, să transportaţi în interiorul utilitarei obiecte lungi de până la 3,0 m în modelul L1 şi de până la 3,4 m în modelul L2. Încărcarea şi descărcarea sunt, de asemenea, operaţii prevăzute să se desfăşoare cât mai sigur şi cât mai uşor posibil.

 

Spaţiu pentru transportarea obiectelor lungi cu un perete despărţitor din plasă, care se pliază

Peretele despărţitor din plasă, care se pliază, nu numai că vă permite să transportaţi încărcături lungi de până la 2,59 m, ci ajută şi la protejarea şoferului de aceste încărcături, care se află peste scaunul rabatat al pasagerului. Această caracteristică este disponibilă cu modelele Van şi este însoţită de scaunul pentru pasager care poate fi pliat şi coborât.

Acum există spaţiu suficient pentru trei persoane în cabină

Noul Transit Connect care este disponibil cu un scaun dublu pentru pasagerii din faţă, permiţându-vă să transportaţi până la trei persoane în utilitară. Scaunul central poate fi, de asemenea, rabatat, pentru a crea o suprafaţă plană pentru scris sau pentru un laptop, sau îl puteţi ridica pentru a avea acces la un spaţiu util de depozitare.

Puncte de ancorare pentru a vă ţine marfa în siguranţă

Punctele de ancorare montate pe pereţii laterali ajută la menţinerea ordinii pe podeaua de încărcare şi respectă standardele DIN şi ISO. Există, de asemenea, puncte de fixare pe caroserie, montate la nivelul taliei şi al umărului, iar acestea sunt normate la o sarcină de 30 kg.

O zonă de marfă iluminată mai bine pentru o încărcare mai sigură şi mai uşoară

Noile lămpi ale spaţiului de depozitare sunt de două ori mai luminoase decât modelele anterioare şi reprezintă dotare standard. Acum puteţi specifica, de asemenea, opţiunea de iluminare cu LED-uri ultrastrălucitoare, dacă este necesar.
 

Protecţie cu curăţare uşoară în cabină şi zona de marfă

Covoraşele din cauciuc ajută la păstrarea curăţeniei în cabină, o căptuşeală de uz intens pentru încărcătură poate proteja podeaua spaţiului de încărcare şi tapiţeria lateralelor cutiei de marfă şi poate, de asemenea, ajuta la protejarea utilitarei de loviturile şi zgârieturile provenite din activitatea zilnică.
Costuri de întreţinere

Intervale de service lungi pentru mai puţin timp în afara drumului

Fiecare piesă şi componentă a noului Transit Connect este proiectată să maximizeze rezistenţa şi să funcţioneze mai mult fără să necesite întreţinere. De aceea, intervalele de service sunt stabilite la 30.000 de km sau la 1 an.

O garanţie lungă împotriva perforării, pentru o asigurare în plus

Ca o măsură a calităţii construcţiei utilitarei, noul Transit Connect este livrat standard cu o garanţie de 12 ani împotriva perforării.
 

Confort

Prin combinarea designului inteligent şi contemporan cu tehnologiile dezvoltate pentru a vă satisface nevoile, noul Transit Connect este atât un vehicul comercial eficient, cât şi un adevărat birou practic şi confortabil pe roţi.

 
Sistemul audio Sony
 
Sunet perfect
Revoluţionarul sistem audio Sony DAB cu radio/CD opţional include patru boxe premium.
 
Scaun încălzit pentru şofer
 
Vă ţine întotdeauna scaunul cald
Indiferent cât de frig este afară, vă puteţi încălzi rapid în cabină, cu ajutorul scaunului încălzit pentru şofer. 
Faruri automate
 
Faruri care se aprind automat atunci când este necesar
Noul Transit Connect este prevăzut cu senzori care detectează lumina când începe să se întunece sau la schimbarea bruscă a condiţiilor de iluminare. De exemplu, atunci când intraţi într-un tunel. Atunci se activează farurile cu acţionare automată, care pot simplifica şi mări nivelul de siguranţă al condusului. Farurile automate sunt disponibile ca dotare opţională cu ştergătoarele cu senzor de ploaie.


 
Ştergătoare automate pentru geamuri
 
Ştergătoare care se reglează automat, în funcţie de ploaie
Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda în care detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi îşi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Puteţi alege unul dintre cele şase niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ştergătoarele să intre în acţiune. Ştergătoarele cu senzor de ploaie sunt disponibile ca dotare opţională cu farurile automate.


 
Coloană de direcţie reglabilă pe înălţime şi adâncime
 
O coloană de direcţie care se reglează conform nevoilor dumneavoastră
Pentru a vă ajuta să găsiţi poziţia de condus ideală, cea mai confortabilă, coloana de direcţie se reglează cu uşurinţă atât pe înălţime, cât şi în adâncime.
 
Biroul mobil
 
Utilitara dumneavoastră: biroul dumneavoastră
Cu conectivitate mobilă încorporată în noul Transit Connect, nu a fost niciodată mai simplu să vă desfăşuraţi activitatea oriunde v-aţi afla. Astfel, cabina încorporează trei tipuri diferite de consolă centrală, toate fiind proiectate pentru a vă ajuta să aveţi tot ce vă trebuie la îndemână. În funcţie de modelul şi de configuraţia locurilor pe care le alegeţi, puteţi specifica atât console deschise, cât şi console ce se pot închide (cea închisă are cotieră), una sau două prize de 12 V, intrare auxiliară şi conectivitate USB, plus suporturi pentru pahare, spaţiu pentru un laptop sau dosare de dimensiune A4 şi o tavă de depozitare sub scaun.

 
Sistem de climatizare automată cu zonă dublă de control
 
Setaţi temperatura ideală pentru dumneavoastră şi pentru pasager
Cu ajutorul dotării opţionale Sistemul de climatizare automată cu zonă dublă de control (DEATC), puteţi selecta temperaturile pe care dumneavoastră şi pasagerul din faţă le preferaţi, iar sistemul le va menţine cu ajutorul sistemului avansat de climatizare. 
Parbriz încălzit Quickclear
 
Curăţaţi parbrizul rapid cu Quickclear
Această dotare inteligentă este creată pentru a vă permite să porniţi rapid în dimineţile geroase. Trebuie doar să apăsaţi pe un buton, iar sistemul poate să dezgheţe parbrizul în câteva secunde, chiar şi la temperaturi negative. 
Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme
 
Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme
Acesta face să fie practic imposibilă alimentarea greşită a autoutilitarei, deoarece duza pompei pur şi simplu nu se va potrivi. Şi pentru că Easy-Fuel este un sistem fără buşon, nu veţi mai avea de-a face niciodată cu un buşon murdar. 
Geamuri electrice
 
Deschideţi şi închideţi geamurile printr-o singură atingere
Prin atingerea unui buton puteţi deschide sau închide complet geamurile de pe partea şoferului şi a pasagerului, sau le puteţi ajusta separat, pentru a lăsa să pătrundă înăuntru doar cantitatea de aer dorită. 
Ford Transit Connect Powerfold heated mirrors
 
Oglinzi laterale care se pliază singure spre interior, pentru a fi protejate de eventuale deteriorări
Este uşor să deterioraţi oglinzile laterale atunci când intraţi sau ieşiţi din spaţii strâmte sau când sunteţi parcat pe o stradă îngustă. Oglinzile laterale pliabile electric opţionale vă pot ajuta să evitaţi acest lucru, pliindu-se către interior la atingerea unui buton. Şi pentru că sunt încălzite, puteţi pleca la drum mai repede şi mai în siguranţă în dimineţile geroase.


 
Raft de depozitare deasupra şoferului şi pasagerului
 
Un raft pentru a vă ajuta să menţineţi ordinea în cabină
Un raft de depozitare deasupra şoferului şi pasagerului utilizează în mod eficient un spaţiu care altfel nu ar fi fost folosit, astfel încât să puteţi ţine cabina ordonată, lucrurile fiind în continuare la îndemână.


 

Buy-back. Trade-In

Puternic şi eficient cu manevrabilitate specifică autoturismelor

Diesel sau benzină, inclusiv revoluţionarul motor EcoBoost de 1,0 L, transmisie manuală sau automată: noul Transit Connect vă oferă o varietate de opţiuni pentru grupul motopropulsor, pentru a se potrivi nevoilor specifice afacerii dumneavoastră, precum şi preferinţelor personale. Tehnologiile avansate asigură o eficienţă excepţională a combustibilului şi nu lasă loc de compromis în privinţa performanţelor, nici măcar atunci când utilitara este complet încărcată.
Mulţumită designului avansat al şasiului şi al suspensiei, precum şi tracţiunii faţă şi servodirecţiei, vă veţi simţi ca şi cum aţi conduce un autoturism, nu un vehicul comercial.

Motorizări

 
Noul motor pe benzină EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri, produce 100 CP şi un cuplu de 170 Nm cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză. În combinaţie cu alte tehnologii de economisire a combustibilului, precum Auto-Start-Stop, acest motor premiat vă asigură puterea la care v-aţi aştepta de la un motor de 1,6 litri convenţional, însă utilizează cu circa 24% mai puţin combustibil, cu emisii de CO2 cu 25% mai reduse, de numai 129 g/km. Dacă doriţi un sistem automat, motorul EcoBoost de 1,6 litri, cu 150 CP şi cuplu de 240 Nm, este livrat cu transmisie automată cu şase trepte de viteză (nu este disponibil cu tehnologia Auto-Start-Stop).

Motoare diesel puternice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Dacă preferaţi motorina, puteţi alege dintre patru opţiuni de motoare diesel Duratorq TDCi de 1,6 litri: 75 CP, 185 Nm, transmisie manuală cu cinci trepte de viteză, 95 CP, 230 Nm cu transmisie manuală cu cinci trepte de viteză sau 115 CP, 270 Nm cu transmisie manuală cu şase trepte de viteză. Motoarele de 75 CP şi 95 CP sunt disponibile cu pachete opţionale de economisire a combustibilului, care includ: Auto Start Stop, sistem de Închidere grilă radiator automată, Sistem de management al bateriei şi Încărcare regenerativă inteligentă. Este disponibilă, de asemenea, o opţiune ECOnetic, cea mai bună din clasa sa; o variantă special calibrată şi configurată a unităţii de 95 CP, care este prevăzută cu pachetul Economie de combustibil şi un dispozitiv de limitare a vitezei la 110 km/h, comutabil, ca dotare standard (opţional, este disponibil şi un dispozitiv fix de limitare a vitezei).
Eficienţă

Utilizaţi mai puţin combustibil cu ajutorul tehnologiei Auto-Start-Stop

Atunci când utilitara dumneavoastră se opreşte la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie opţională poate opri automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum aerul condiţionat, radioul şi Ford SYNC). De îndată ce sunteţi gata să plecaţi de pe loc, apăsaţi pe pedala de ambreiaj şi selectaţi prima treaptă de viteză, ca de obicei, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (mediu urban).

 

Un sistem de informare inteligent care vă ajută să conduceţi mai eficient

Sistemul inovator Ford Eco Mode evaluează în mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, frânarea şi nivelurile de anticipare, plus raportul personal de deplasări pe distanţe scurte şi lungi. Apoi, software-ul inteligent vă oferă recomandări legate de modul de îmbunătăţire a economiei de combustibil.


 

Aerodinamică mai bună pentru economie mai mare

Atunci când conduceţi cu viteză redusă, sistemul de Închidere grilă radiator automată ţine orificiile de ventilaţie de la nivelul grilei deschise pentru a răci motorul. Când prindeţi viteză, acesta se poate închide automat, îmbunătăţind aerodinamica şi ajutând la economisirea de combustibil.
 


Tehnologia condusului

 
O varietate de tehnologii avansate, prevăzute ca dotări standard sau disponibile ca opţiuni, vă stau la dispoziţie pentru a vă face ziua de lucru mai uşoară, mai productivă şi mai puţin stresantă. O serie de alte tehnologii vă protejează, atât pe dumneavoastră, cât şi investiţia dumneavoastră valoroasă: utilitara.

 
 
Ford SYNC. Tehnologie hands-free avansată
Ford SYNC vă permite să controlaţi muzica, să efectuaţi şi să preluaţi apeluri de pe telefonul mobil, utilizând comenzi vocale directe, simple. De exemplu, dacă „home” (acasă) este înregistrat în agenda telefonului mobil, este de ajuns să rostiţi: „Call home” (Apel acasă), iar sistemul va apela automat numărul respectiv. Puteţi utiliza comenzile vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod® ori atunci când redaţi în timp real melodii de pe un telefon compatibil Bluetooth® Sistemul poate chiar citi cu voce tare mesajele text pe care le primiţi.

*Marca şi siglele Bluetooth® sunt oferite şi deţinute de Bluetooth SIG Inc şi orice utilizare a acestor mărci de către Ford Motor Company Limited şi de către companiile sale partenere se face în baza unei licenţe. Alte mărci comerciale şi denumiri comerciale aparţin deţinătorilor lor.
 
Senzori de distanţă pentru parcare
 
Senzori care facilitează procedura de parcare
Senzorii opţionali pentru distanţa la parcare vă ajută să determinaţi distanţa dintre vehicul şi orice fel de obstacol din faţă sau din spate. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât vă apropiaţi mai mult de obstacol. 
Cameră video pentru vizualizare spate
 
Marşarier mai simplu
Stâlpi opritori, pubele, ziduri joase… Camera video pentru vizualizare spate vă arată tot ce se află în spatele autovehiculului pe un ecran integrat în consola centrală şi se activează automat atunci când selectaţi marşarierul. Sistemul afişează, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a vă ajuta să parcaţi şi în cele mai înguste spaţii. 
Faruri statice pentru curbe
 
Faruri care se rotesc atunci când viraţi, pentru o vizibilitate mai bună pe timp de noapte
Dacă semnalizaţi şi viraţi pe un drum sau intraţi într-un loc de parcare, o lumină din farul de ceaţă (pe partea virajului) iluminează automat partea respectivă a drumului, pentru a vă oferi vizibilitate sporită în timpul virajului. 
Tempomat cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei
 
Drumuri mai puţin obositoare, călătorii mai economice
Tempomatul prevăzut cu dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei vă ajută să vă menţineţi utilitara în limita de viteză prestabilită de către dumneavoastră. Pe lângă faptul că vă ajută să economisiţi combustibil, sistemul poate minimiza, de asemenea, posibilitatea să depăşiţi limita de viteză. Desigur, tempomatul vă permite, de asemenea, să stabiliţi o viteză pe care ulterior o menţine pentru a vă oferi un condus mai relaxat în timpul călătoriilor lungi pe autostradă.


 

Siguranţă

 
Controlul electronic al stabilităţii
 
ESC vă ajută să menţineţi controlul asupra vehiculului, indiferent de condiţii
Controlul electronic al stabilităţii (ESC) monitorizează în mod constant deplasarea utilitarei, detectează orice abateri de la traseul ales (dacă vehiculul începe să patineze, de exemplu) şi corectează automat poziţia de drum. Sistemul este creat pentru a vă ajuta să menţineţi controlul asupra autoutilitarei şi, în plus, vă poate ajuta să reduceţi distanţa de frânare în caz de urgenţă.


 
Sistem de control al tracţiunii
 
Aderenţă maximă cu efort minim
Un sistem avansat de control al tracţiunii (TCS) elimină alunecarea în exces a roţilor şi vă asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când aveţi mai mare nevoie. Sistemul monitorizează încontinuu şi ajustează puterea livrată roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când acceleraţi.


 
Sistem de control adaptiv al încărcăturii
 
Caracteristici de control care se adaptează în funcţie de încărcătură
Sistemul de control adaptiv al încărcăturii (LAC) ajustează Controlul electronic al stabilităţii în funcţie de greutatea totală pe care o transportă utilitara. Acest lucru asigură control şi stabilitate, indiferent dacă este goală sau complet încărcată. 
Sistem de monitorizare a presiunii din pneuri
 
Vă avertizează dacă pneurile pierd presiune
Întotdeauna este important să menţineţi presiunea corectă în pneuri, pentru a vă ajuta să economisiţi combustibil, să protejaţi pneurile şi să fiţi în siguranţă. De aceea, senzorii monitorizează constant fiecare roată şi vă alertează dacă apare o problemă, astfel încât să puteţi trage pe dreapta, să verificaţi şi să umflaţi pneul sau să schimbaţi roata.


 
Asistenţă la stabilizarea remorcii
 
Menţinerea în siguranţă pe banda de rulare a remorcii
Funcţia de asistare a balansării remorcii (TSA) detectează „şerpuirea” sau balansarea remorcii şi reduce viteza noului Transit Connect până când problema dispare, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile. 
Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă
 
Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă
Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă (EBA) ajută utilitara să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi creşte automat această presiune, dacă este cazul. Pentru a reduce şi mai mult distanţa de oprire, noul sistem de intensificare hidraulică spate oferă o presiune de frânare suplimentară pe frânele din spate în timpul opririi de urgenţă, atunci când sistemul ABS este activat.


 
Sisteme avansate pentru o frânare mai controlată
 
Sisteme avansate pentru o frânare mai controlată
Sistemul de frânare cu anti-blocare roţi (ABS) şi distribuţia electronică a forţei de frânare (EBD) asigură o frânare mai bine controlată.
 
Airbaguri tip cortină, pentru şofer, pasager şi laterale
 
Sistem airbag îmbunătăţit
Noul Transit Connect este disponibil cu airbaguri tip cortină, pentru şofer, pasager şi laterale. De asemenea, senzori avansaţi sunt poziţionaţi în puncte cheie în vehicul, pentru a asigura o reacţie rapidă şi controlată. 
Iluminarea la frânarea de urgenţă
 
Un avertisment în spate, atunci când frânaţi brusc
Sistemul Lumină de frânare de urgenţă (EBL) aprinde luminile de avarie pentru a avertiza ceilalţi şoferi atunci când frânaţi puternic.
 
Sistem de reamintire pentru utilizarea centurii de siguranţă a şoferului
 
Nu uitaţi niciodată să purtaţi centura de siguranţă
Un sistem de reamintire pentru utilizarea centurii de siguranţă a şoferului vă avertizează dacă uitaţi vreodată să vă puneţi centura şi este montat ca dotare standard pe fiecare model. 
Puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copii
 
Ajutor pentru menţinerea copiilor în siguranţă
Puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copii sunt disponibile pentru scaunul pasagerului din faţă la modelele Utilitară. La fel şi pentru cele două scaune dinspre exterior, din spate (al doilea rând), ale versiunilor de utilitară cu cabină dublă şi Kombi.


 
 

Securitate

 
Închidere centralizată de la distanţă
 
Puteţi alege ce uşi să blocaţi şi să deblocaţi
Noul Transit Connect are ca dotare standard sistemul de închidere centralizată a uşilor cu telecomandă. Iar acest sistem de închidere este mai sigur ca niciodată. Şi aceasta deoarece puteţi alege să descuiaţi o singură uşă, în timp ce celelalte rămân blocate în mod sigur, până când activaţi un comutator de pe portiera şoferului. Acelaşi comutator controlează blocarea şi deblocarea tuturor uşilor vehiculului.


 
Încuietori de uşi cu armătură împotriva efracţiei
 
Încuietori de uşi anti-efracţie
Toate încuietorile portierelor sunt protejate cu o armătură anti-efracţie pentru a împiedica spargerea lor prin găurire sau dăltuire.
 
Transponder avansat
 
Un transponder avansat care nu poate fi copiat
Pe lângă sistemul avansat de închidere centralizată, noul transponder tip briceag este dotat cu un transmiţător cu două canale. Drept urmare, unui hoţ îi va fi practic imposibil să scaneze sau să copieze cheia. Este reîncărcabil, rezistent la intervenţii şi la apă şi poate fi acţionat la 30 m de utilitară. 
Perete despărţitor din oţel pe toată înălţimea
 
Peretele despărţitor complet din oţel ţine hoţii afară
În eventualitatea puţin probabilă a pătrunderii unui hoţ în cabină, un perete despărţitor din oţel pe toată înălţimea şi pe toată lăţimea previne accesul acestuia la conţinutul spaţiului de încărcare. Această măsură de securitate eficientă acţionează, de asemenea, drept caracteristică de siguranţă importantă, protejându-vă de marfa sau sculele transportate în spaţiul de încărcare din spatele său.


 
Încuietori speciale
 
Încuietori speciale
Noul Transit Connect este prevăzut cu încuietori care: încuie la loc uşile după 45 de secunde, dacă nu deschideţi niciuna în acest interval (după utilizarea telecomenzii); fac imposibilă blocarea uşilor faţă dacă sunt întredeschise; deblochează toate uşile dacă airbagul se declanşează. 
Torpedou care poate fi încuiat
 
Încă un loc pentru depozitarea lucrurilor de valoare
Nu lăsaţi lucrurile de valoare la vedere, pentru a nu tenta hoţii care sparg geamul şi fură ce apucă. Încuiaţi-le în siguranţă în torpedou.
 
Două opţiuni de alarmă de nivel înalt
 
Două opţiuni de alarmă de nivel înalt
O alarmă de perimetru opţională vă protejează vehiculul, declanşându-se dacă uşile sau capota sunt deschise cu forţa. Pentru protecţie (şi descurajare a hoţilor) şi mai mare, alegeţi un sistem de alarmă Thatcham de categoria 1. Acest sistem complex se activează automat în momentul în care încuiaţi vehiculul şi emite un semnal sonor puternic dacă este declanşat de o intrare forţată, dacă vehiculul este ridicat sau dacă senzorii de mişcare detectează o mişcare înăuntru.


 
Alarmă de rezervă independentă
 
O alarmă de rezervă, independentă, suplimentară
Un dispozitiv sonor de siguranţă, cu baterie proprie, reprezintă un sistem suplimentar, secundar de alarmă, care este furnizat împreună cu opţiunea de alarmă Thatcham. Acesta emite avertismentul sonor în momentul declanşării alarmei şi, deoarece are propria sa sursă de alimentare încorporată, se va activa chiar dacă cineva deconectează bateria vehiculului. 

Buy-back. Trade-In

Ce doriţi de la utilitara dumneavoastră?

Cu trei tipuri de caroserie (Utilitară, Utilitară cu cabină dublă şi Kombi), scaune pentru două până la şapte persoane, două lungimi de caroserie (L1 şi L2) şi opţiuni de sarcină utilă de la 625 kg până la 1.000 kg, veţi găsi cu siguranţă un model nou Transit Connect care să răspundă perfect nevoilor dumneavoastră. De asemenea, dispuneţi de o gamă completă de niveluri de dotare pentru fiecare tip de caroserie, plus multe echipamente opţionale, care vă permit să particularizaţi vehiculul şi mai mult. Pentru dotări şi mai specializate, Grupul nostru special de operaţii vehicule (SVO) vă poate oferi orice, de la culori unice ale caroseriei la sisteme de încărcare interioare comandate. Pentru detalii suplimentare, întrebaţi reprezentanţa dumneavoastră.
Van
Spaţios, bine alcătuit şi foarte funcţional: spaţiul de încărcare este prevăzut cu un perete despărţitor pe toată înălţimea şi toată lăţimea (cu sau fără geam) şi posibilitatea de a alege două sau trei scaune în cabină. O uşă de încărcare glisantă şi uşi spate simetrice pentru marfă sunt prevăzute ca dotare standard. În plus, puteţi specifica un hayon cu geam şi opţiune de spălare/ştergere şi dezaburire.

•   L1 (Ampatament scurt)
•   Lungime totală: 4.418 mm
•   Înălţime plafon: 1.861 mm 
•   Volum compartiment de încărcare: 3 metri cubi 
•   Încărcare prin peretele despărţitor: lungimi de 3 m* 
•   Sarcină utilă aprox.: 625 - 825 kg 
•   Greutate brută a vehiculului (GVM): 2 sau 2,2 t 
•   Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg 

•   L2 (Ampatament lung)
•   Lungime totală 4.818 mm
•   Înălţime acoperiş: 1.862 mm
•   Volum compartiment de încărcare: 3,7 metri cubi.
•   Încărcare prin peretele despărţitor: lungimi de 3,4 m*
•   Sarcină utilă aprox.: 700 - 1.000 kg
•   Greutate brută a vehiculului (GVM): 2,1 t, 2,2 t, 2,3 t sau 2,4 t
•   Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg

 
Double Cab Van
Pe lângă cele două scaune din rândul din faţă, utilitara cu cabină dublă are un rând suplimentar de trei scaune, în spatele acestora. Un perete despărţitor fix, cu geam, separă în siguranţă cel de-al doilea rând de scaune de spaţiul de încărcare.

•    L1 (Ampatament scurt) 
•   Lungime totală 4.418 mm
•   Înălţime plafon: 1.844 mm
•   Volum compartiment de încărcare: 1,3/2,2 metri cubi (scaunele ridicate/coborâte)
•   Sarcină utilă aprox.: 725 kg
•   Greutate brută a vehiculului (GVM): 2,2 t
•   Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg

 
•    L2 (Ampatament lung)
•    Lungime totală 4.818 mm
•    Înălţime acoperiş: 1.844 mm
•    Volum compartiment de încărcare: 1,9/2,8 metri cubi (scaunele ridicate/coborâte)
•    Sarcină utilă aprox.: 700 kg
•    Greutate brută a vehiculului (GVM): 2,3 t
•    Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg
 
Kombi
Noul Transit Connect Kombi încorporează un sistem de scaune spate flexibile. Scaunele de la modelele L1 cu cinci locuri şi L2 cu şapte locuri oferă un nivel ridicat de flexibilitate între spaţiul de încărcare şi spaţiul pentru pasageri, maximizând spaţiul şi opţiunile de utilizare a acestuia. 

În cazul modelului L1 cu cinci locuri, scaunele de pe cel de-al doilea rând sunt divizate 60/40, în timp ce spătarele se pot rabata complet, întregul scaun răsturnându-se înainte pentru a permite utilizarea la maximum a zonei pentru marfă. 

În cazul modelului L2 cu şapte locuri, scaunele de pe cel de-al doilea rând se rabatează complet şi pot fi coborâte în spaţiul pentru picioare. În combinaţie cu scaunele de pe al treilea rând, divizate 50/50, care se rabatează şi ele complet, puteţi crea rapid şi cu uşurinţă o zonă pentru încărcare mare şi plată. Scaunele de pe cel de-al treilea rând pot fi, de asemenea, reglate spre în faţă/spate şi pot fi înclinate.

Un perete despărţitor din plasă mobilă conform ISO/DIN separă marfa de pasageri.
 
  • L1 (Ampatament scurt)
  • Lungime totală: 4.418 mm
  • Înălţime plafon: 1.844 mm
  • Scaune: 5 locuri
  • Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg
 
 
  • L2 (Ampatament lung)
  • Lungime totală: 4.818 mm
  • Înălţime plafon: 1.828 mm
  • Scaune: 5 sau 7 locuri
  • Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg
 

Buy-back. Trade-In

Te asteptăm în noua locaţie
BDT Group!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44