• TOURNEO CONNECT

TOURNEO CONNECT

Noul Tourneo Connect este un tip diferit de vehicul destinat transportului de persoane. Este unul inteligent.

NOUL FORD TOURNEO CONNECT

 
Noul Tourneo Connect este un tip diferit de vehicul destinat transportului de persoane. Este unul inteligent.
 
Inteligent, pentru că este flexibil: în Tourneo Connect au loc până la cinci persoane, iar în Grand Tourneo Connect maximum şapte. Şi, mulţumită celor până la 16 configuraţii ale scaunelor, este, de asemenea, simplu să creaţi tot spaţiul pentru bagaje şi echipament de care aveţi nevoie.
 
Inteligent, deoarece vă puteţi bucura de performanţe excelente şi eficienţă excepţională a combustibilului din partea unei game largi de motoare pe benzină şi diesel avansate. Motorul revoluţionar EcoBoost pe benzină, de exemplu, consumă până la 8,0 l/100 km în varianta de 1,6 l cu transmisie automată cu 6 trepte de viteză şi 150 CP şi până la 5,6 l/100 km în varianta de 1,0 l cu transmisie manuală cu 6 trepte de viteză şi 100 CP. O opţiune de motor diesel avansat vă oferă un consum de 4,4 l/100 km.
 
Şi încă o dată inteligent, deoarece Tourneo Connect este dotat cu o gamă variată de tehnologii remarcabile. De la Ford SYNC cu comandă vocală, care vă permite să efectuaţi şi să preluaţi apeluri telefonice şi să controlaţi muzica prin intermediul unor comenzi vocale simple şi până la Oprirea activă în oraş, care vă poate ajuta să preveniţi coliziunile la viteze mici frânând în locul dvs.: fiecare tehnologie în parte este concepută pentru a vă face viaţa mai uşoară.
 
Adăugaţi multe dintre caracteristicile şi dotările pentru confort pe care le-aţi aştepta de la un vehicul de transport persoane premium, plus designul şi calitatea construcţiei făcute pentru a rezista şi Tourneo Connect ar putea fi alegerea inteligentă pentru dvs.
 


 

Buy-back. Trade-In

Stil şi substanţă

În Tourneo Connect veţi întâlni stil îndrăzneţ şi contemporan, oriunde v-aţi uita. De la exteriorul modelat aerodinamic de designul kinetic Ford, la interiorul anti-alergenic, conceput pentru a fi la fel de flexibil şi practic pe cât este de confortabil şi de bine echipat. Aceasta este o maşină în care dvs. şi pasagerii dvs. vă veţi simţi perfect.

Cu 11 culori moderne pentru exterior, inclusiv finisaje metalice, cu siguranţă aveţi de unde alege.
 

Solar
Burnished Glow

Frozen White

Deep Impact Blue

Ink Blue

Midnight Sky

Moondust Silver

Morello

Panther Black

Tectonic Silver

Blazer Blue

 
 

Design ingenios şi tehnologie utilă


Fiecare caracteristică şi tehnologie a noului Tourneo Connect are un anumit scop şi sunt cu toate concepute pentru a-ţi face viaţa mai uşoară.

Cu ajutorul tehnologiei Ford SYNC poţi efectua şi prelua apeluri pe telefonul mobil şi poţi controla muzica, utilizând comenzi vocale simple. Mai mult, sistemul îţi va citi cu voce tare chiar şi mesajele text pe care le primeşti.*

Cât despre siguranţă, senzorii şi sistemele de monitorizare te pot ajuta să parchezi şi să eviţi obstacolele, în timp ce alte tehnologii reacţionează automat, astfel încât tu să nu îţi mai faci griji legate de aprinderea farurilor sau pornirea ştergătoarelor. Pentru a afla mai multe, explorează secţiunile de mai jos.
 
Ford SYNC cu comandă vocală
 
Ford SYNC. Tehnologia avansată hands-free
Ford SYNC îţi permite să controlezi muzica şi să efectuezi şi să preiei apeluri de pe telefonul mobil, utilizând comenzi vocale directe şi simple. De exemplu, dacă „acasă” este înregistrat ca număr de contact în agenda telefonului mobil, este de ajuns să rosteşti: „Apel acasă”, iar sistemul va apela automat numărul respectiv. Poţi utiliza comenzile vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod® ori atunci când redai în flux melodii de pe un telefon compatibil Bluetooth®. Sistemul poate chiar citi cu voce tare mesajele text pe care le primeşti.
 
*Marca şi siglele Bluetooth® sunt oferite şi deţinute de Bluetooth SIG Inc şi orice utilizare a acestor mărci de către Ford Motor Company Limited şi de către companiile sale partenere se face în baza unei licenţe. Alte mărci înregistrate şi denumiri comerciale aparţin proprietarilor lor.
 
Senzori de distanţă pentru parcare
 
Senzori care facilitează procedura de parcare
Senzorii opţionali pentru distanţa la parcare te ajută să determini distanţa dintre maşină şi orice fel de obstacol din faţă sau din spate. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât te apropii mai mult de obstacol. 
Cameră video pentru vizualizare spate
 
Marşarier mai simplu
Stâlpi opritori, pubele, ziduri joase… Camera video pentru vizualizare spate îţi arată tot ce se află în spatele autovehiculului pe un ecran integrat în consola centrală sau în oglinda retrovizoare şi se activează automat atunci când selectezi marşarierul. Sistemul afişează, de asemenea, ghidaje virtuale pentru a te ajuta să parchezi şi în cele mai înguste spaţii.


 
Lumini de ceaţă adaptive pentru viraje
 
Faruri care îţi oferă o vizibilitate mai bună pe timp de noapte
Dacă semnalizezi şi virezi pe un drum sau intri într-un loc de parcare, o lumină din farul de ceaţă (pe partea virajului) iluminează automat partea respectivă a drumului, pentru a-ţi oferi vizibilitate sporită în timpul virajului. 
Tempomat cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei
 
Drumuri mai puţin obositoare, călătorii mai economice
Tempomatul îţi permite să stabileşti o viteză pe care ulterior o menţine până când frânezi sau accelerezi. Cu ajutorul schimbătoarelor de pe volan poţi ajusta, de asemenea, viteza în timp ce conduci.
 
 
În plus, dispozitivul ajustabil de limitare a vitezei te ajută să îţi menţii vehiculul în limita de viteză prestabilită pe care o selectezi. Pe lângă faptul că te ajută să economiseşti combustibil, sistemul poate, de asemenea, minimiza posibilitatea să depăşeşti limita de viteză.
 
Pe lângă beneficiile practice, ambele tehnologii pot face ca lungile deplasări pe autostradă să fie mai relaxante
 

Buy-back. Trade-In

Eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, puternic şi plăcut la condus

Indiferent dacă preferaţi motorul pe benzină sau diesel, transmisia manuală sau automată, Tourneo Connect vă oferă o multitudine de opţiuni. Oricare ar fi pachetul motor-transmisie pe care îl alegeţi, veţi beneficia de performanţe fără compromis şi eficienţă excepţională a combustibilului: în jur de 24% mai multă economie cu motorul revoluţionar EcoBoost de 1,0 l.
 
Mulţumită designului avansat al şasiului şi al suspensiei, precum şi tracţiunii faţă şi servodirecţiei, este uşor să uitaţi că sunteţi la volanul unui vehicul spaţios de transportat persoane.

 
Motor Ford EcoBoost

Profitaţi la maximum de motorul dumneavoastră pe benzină
Noul motor pe benzină EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri, dezvoltă 100 CP şi un cuplu de 170 Nm cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză. În combinaţie cu alte tehnologii de economisire a combustibilului, precum Auto-Start-Stop, acest motor premiat vă asigură puterea la care v-aţi aştepta de la un motor de 1,6 litri convenţional, însă utilizează cu circa 24% mai puţin combustibil, având emisii de CO2 cu 25% mai reduse, de numai 129 g/km. Dacă doriţi un sistem automat, motorul EcoBoost de 1,6 litri, cu 150 CP şi cuplu de 240 Nm, este livrat cu transmisie automată cu şase trepte de viteză (nu este disponibil cu tehnologia Auto-Start-Stop).


 
Motoare diesel Ford TDCi
 
Motoare diesel puternice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil
Dacă preferaţi motorina, puteţi alege dintre cele trei opţiuni de motoare diesel Duratorq TDCi de 1,6 litri: 75 CP, 200 Nm, transmisie manuală cu cinci trepte de viteză, 95 CP, 230 Nm cu transmisie manuală cu cinci trepte de viteză sau 115 CP, 270 Nm cu transmisie manuală cu şase trepte de viteză. Motoarele de 75 CP şi 95 CP sunt disponibile cu pachete opţionale de economisire a combustibilului, care includ: Auto-Start-Stop, Sistem activ cu obturator pentru grilă, Sistem de management al bateriei şi Încărcare regenerativă inteligentă.
 
Tourneo Connect Folosiţi mai puţin combustibil cu funcţia Auto-Start-Stop
 
Utilizaţi mai puţin combustibil cu ajutorul tehnologiei Auto-Start-Stop
Atunci când maşina dumneavoastră se opreşte la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie opţională poate opri automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum ventilaţia, radioul şi Ford SYNC). De îndată ce sunteţi gata să plecaţi de pe loc, apăsaţi pe pedala de ambreiaj şi selectaţi prima treaptă de viteză, ca de obicei, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (mediu urban).

 
Sistemul Ford Eco Mode
 
Un sistem de informare inteligent care vă ajută să conduceţi mai eficient
Sistemul inovator Ford Eco Mode evaluează în mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, frânarea şi nivelurile de anticipare, plus raportul personal de deplasări pe distanţe scurte şi lungi. Apoi, software-ul inteligent vă oferă recomandări legate de modul de îmbunătăţire a economiei de combustibil.


 
Tourneo Connect Sistem activ cu obturator pentru grilă
 
Aerodinamică mai bună pentru economie mai mare
Atunci când conduceţi cu viteză redusă, sistemul activ cu obturator pentru grilă ţine orificiile de ventilaţie de la nivelul grilei deschise pentru a răci motorul. Când prindeţi viteză, acesta se poate închide automat, îmbunătăţind aerodinamica şi ajutând la economisirea de combustibil.


 
Încărcare regenerativă inteligentă
 
Un mod mai eficient de a vă reîncărca bateria
Spre deosebire de sistemele convenţionale, sistemul de încărcare regenerativă inteligentă reîncarcă bateria doar atunci când este nevoie şi, ori de câte ori este posibil, evită realizarea acestei operaţiuni atunci când apăsaţi pedala de acceleraţie. Acest lucru poate reduce şi mai mult consumul de combustibil şi nivelul de emisii.

Buy-back. Trade-In

Siguranţă deplină, securitate garantată

Noul Tourneo Connect este echipat cu o gamă largă de tehnologii avansate, concepute pentru a ajuta la protejarea dumneavoastră, a altor participanţi la trafic, a pietonilor şi a maşinii în sine. 

De exemplu, este prevăzut cu sisteme care pot frâna în locul dumneavoastră, pot apela automat la serviciile de urgenţă şi pot facilita pornirile în rampă. Mai este dotat şi cu tehnologii care vă permit să blocaţi şi să deblocaţi uşi în mod individual, care fac aproape imposibilă copierea cheii şi care declanşează alarma chiar şi după deconectarea bateriei.

Buy-back. Trade-In

Ce doriţi de la vehiculul dumneavoastră pentru transportat persoane?

Dacă aveţi nevoie de până la cinci locuri, atunci Tourneo Connect este maşina perfectă pentru dumneavoastră. Dacă vă trebuie şi mai mult spaţiu şi până la şapte locuri, atunci aveţi nevoie de Grand Tourneo Connect. Ambele vehicule dispun de un sistem de aranjare a scaunelor foarte flexibil, care vă permite să creaţi cu uşurinţă spaţiu pentru pasagerii, bagajele şi obiectele lungi şi voluminoase pe care trebuie să le transportaţi. Pentru a compara spaţiul de care beneficiaţi în fiecare maşină, utilizaţi filele de mai jos.
 

 
Tourneo Connect
 
Lungime totală: 4.418 mm
Înălţime plafon: 1.852 mm
Scaune: 5 locuri
Configuraţii scaune: 16
Spaţiu maxim pentru bagaje: 2.410 litri
Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg
 
Grand Tourneo Connect

Lungime totală: 4.818 mm 
Înălţime plafon: 1.845 mm sau 1.840 mm (5 sau 7 locuri) 
Scaune: 5 sau 7 locuri 
Configuraţii scaune: 16 
Spaţiu maxim pentru bagaje: 2.761 litri 
Capacitate de remorcare: până la 1.150 kg

Buy-back. Trade-In

Te asteptăm în noua locaţie
BDT Group!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44