• KUGA

KUGA

 

Îţi prezentăm cu mândrie Ford Kuga, cel mai inteligent SUV Ford al nostru. Ford Kuga 2019 este puternic, rafinat şi mult mai elegant, atât la interior, cât şi la exterior.

FORD KUGA 2019

 

Design impunător, ultra-contemporan şi elegant atât la interior cât şi la exterior.
Performanţa şi eficienţa fără compromisuri plus o listă impresionantă de sisteme şi tehnologii inteligente îi conferă un caracter practic. 

Ford Kuga nu este doar un SUV util. Este o maşina plăcută şi un partener de drum de încredere, indiferent de anotimp.
Descoperă-l în showroom-ul FordStore BDT şi acceptă invitaţia de a-l testa pe şosea.


       

FORD KUGA VIGNALE

Ford Kuga Vignale este expresia stilului şi a rafinamentului. Liniile dinamice sunt puse în valoare de accente de design elegante, executate cu măiestrie, din materiale premium.

Ford Vignale oferă acea fuziune care defineşte imaginea modernă a luxului – materiale fine prelucrate cu măiestrie şi rafinament dar şi un stil de viaţă, o experienţă a luxului de înaltă clasă care oferă acces la o lume a serviciilor personalizate, exclusiviste şi, mai presus de toate, rapide.

A conduce în stilul Vignale înseamnă a beneficia de servicii specializate dedicate. FordStore BDT dispune de un Lounge Vignale, o zonă dedicată şi exclusivă pentru clienţii Vignale, un spaţiu semi-privat unde clienţii pot experimenta în voie serviciile personalizate. Fiecare proprietar al unui Ford Vignale se va bucura de asistenţa unui „Relationship Manager”, un specialist dedicat exclusiv relaţiei cu clientul, deoarece pentru clientul Vignale timpul este preţios, iar experienţele de calitate reprezintă o prioritate.
Pentru a stabili o întâlnire cu reprezentantul personal Vignale, te rugăm să ne contactatezi.

Descarcă lista de preţuri pentru Ford KUGA VIGNALE.

 

 
 

Tehnologie pe care o poţi controla cu vocea

Ford SYNC 3 îţi permite să fii conectat în permanenţă şi să controlezi telefonul, muzica, sistemul de navigaţie şi climatizarea cu ajutorul unor comenzi vocale intuitive sau al unui ecran tactil color de 8”.

Poţi chiar sa soliciţi o listă cu restaurantele locale rostind, pur şi simplu, „I'm hungry” (Mi-e foame) sau poţi accesa Ghidul Michelin pentru a te ajuta să alegi locuri unde să mănânci sau hoteluri şi să faci rezervările.
Conectivitatea Wi-Fi este disponibilă prin intermediul hotspoturilor, cu un modem USB. Iar Sistemul de Asistenţă pentru situaţii de urgenţă te poate ajuta să apelezi serviciile de urgenţă în cazul unui accident. 

Intrări şi ieşiri din parcare fără stres

Cu ajutorul mai multor tehnologii diferite, sistemul de asistenţă activă la parcare face mai mult decât să te direcţioneze automat în locurile de parcare. Pe deasupra, te ajută şi să ieşi din acestea.

Sistemul de asistenţă la parcarea paralela şi perpendiculară detectează un spaţiu adecvat atunci când treci pe lângă acesta. Apoi sistemul va prelua controlul direcţiei, iar tu doar actionezi pedala de acceleraţie, cutia de viteze şi frâna (urmărind instrucţiunile clare şi simple de pe ecran şi semnalele sonore).
 

Pentru a evita coliziunile la viteză mică, Ford Kuga frânează în locul tău

Sistemul Active City Stop te ajută să eviti sau să reduci efectele unei coliziuni în trafic lent sau la viteze sub 50 km/h. Dacă sistemul detectează că autoturismul din faţă s-a oprit brusc, va acţiona automat frânele. 


ST-LINE


 
Expresia maximă a designului Ford inspirat din sport, ST-Line îţi permite să îmbunătăţeşti imaginea noului tău Kuga.

Aşa că fii pregătit pentru un aflux de energie şi senzaţii puternice, aliaje deosebite, un kit de caroserie impunător, embleme unice şi multe altele.
Bucură-te de imaginea supremă: treci la ST-Line. 

Aspect uimitor la exterior


 

De la kit-ul stilistic sport al caroseriei şi suspensia coborâtă, până la farurile de ceaţă. De la designul unic al jantelor din aliaj „Absolute Black”, la emblemele ST-Line personalizate: ST-Line creează un aspect exterior de neconfundat, oferind noului tău Ford Kuga o prezenţă de drum impozantă.


 

O experienţă remarcabilă la interior

Pedale din aliaj prelucrat, volan tip sport special, protecţii pentru praguri inscripţionate... ST-Line te recompensează oriunde te-ai uita, ori de câte ori porneşti la drum. Iar din scaunele sport unice te vei putea bucura de o poziţie de condus confortabilă, din care ai control absolut.
 

O gamă de motoare de top

O gamă special selectată de motoare diesel şi de motoare pe benzină EcoBoost avansate asigură performanţa de la 120 CP până la 182 CP.
Ford Kuga benzina si Ford Kuga diesel asigură o eficienţă remarcabilă a combustibilului. 
Asta în timp ce suspensia sport modernizată coboară şasiul pentru viraje şi mai precise.Simbolul siguranţei de sine
 


Designul noului Kuga sugerează putere în mişcare, chiar şi atunci când stă pe loc.
Liniile şi contururile fluide nu au doar rol stilistic, ci contribuie la eficienţa aerodinamică excepţională a autoturismului.
Cât despre siguranţa de sine pe care o proiectează – aceasta vine ca dotare standard.


- Design distins, atractiv într-un mod remarcabil.
- Sisteme de tracţiune eficiente
- Solid, dar sofisticat
- Capabil, dar confortabil
- O imagine greu de uitat
- Stil indrăzneţ şi sigur pe sine
- Privelişti uimitoare de jur împrejur.- Aerodinamica nu a arătat niciodată aşa de bine
- Relaxează-te şi bucură-te de călătorie
- O prezenţă impozantă
- Arată bine pe orice teren
- Puternic, sportiv, impunător
- Detalii bine gândite şi practice


 

Elegant şi executat cu măiestrie

Sofisticat şi rafinat, habitaclul noului Kuga este un spaţiu frumos aranjat: un spaţiu în care tu şi pasagerii tăi veţi petrece timp cu plăcere. 
Scaune de calitate superioară, cu tapiţerie din piele; suprafeţe plăcute la atingere şi detalii inteligente; frână de parcare electronică inteligentă; capacitate de încărcare de până la 1.603 litri; SYNC 3 cu ecran tactil de 8”; execuţie de excepţie şi detalii elegante. Doar câteva indicii despre cât de plăcut este interiorul acestui SUV. 

Jante care sporesc aspectul elegant şi sportiv

O gamă largă de opţiuni de jante uimitoare (de 17", 18" si 19") a fost proiectată pentru un condus confortabil, performanţă sportivă şi aspect impunător.
Descoperă variantele disponibile aici. Poţi alege ceea ce ţi se potriveşte.

De încredere în orice condiţii.

Ford Kuga a fost conceput cu atenţie pentru ca tu şi pasagerii tăi să vă bucuraţi la maximum de experienţa unor călătorii memorabile. Ai la dispoziţie numeroase sisteme de siguranţă activă şi pasivă, caracteristici şi tehnologii moderne performante. 

Promptitudine 100%

Un sistem disponibil cu tracţiune integrală inteligentă (iAWD) poate determina câtă aderenţă, câtă compensare în viraje şi ce nivel de reacţie sunt necesare în condiţii de climat umed, uscat sau cu gheaţă şi pe teren schimbător. Tehnologia este una inteligentă, aşa că poate muta tracţiunea pe puntea din faţă sau din spate, în funcţie de cerinţe. Iar prin furnizarea de „cuplu la cerere”, sistemul asigură o manevrabilitate excepţională şi eficienţă imbunătăţită pentru un condus în siguranţă şi fără efort.
 

Tempomat care se poate adapta automat

Cu ajutorul tehnologiei Tempomat adaptiv, alege viteza cu care doreşti să te deplasezi, iar sistemul o va menţine constantă. Dacă senzorul RADAR încorporat detectează un autoturism în faţă, acesta va încetini maşina pentru a menţine o distanţă prestabilită. De îndată ce drumul din faţă este liber, sistemul va accelera din nou până la viteza aleasă.
 

Un sistem avansat care te ajută să îţi păstrezi banda

Sistemul de menţinere a benzii de rulare utilizează o cameră orientată în faţă, pentru a detecta daca ai ieşit în mod accidental de pe banda ta de deplasare. Sistemul de avertizare la părăsirea benzii te avertizează apoi printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unei avertizări vizuale. Daca reacţionezi mai greu sau deloc, Sistemul de asistenţă la păstrarea benzii îţi poate oferi asistenţă cu direcţia, pentru a te ajuta sa revii pe banda corectă. Această tehnologie este concepută pentru suprafeţe rutiere cu mai multe benzi (precum autostrăzile), aşa că se va dezactiva automat la viteze mai mici de 65 km/h, putând fi dezactivată şi manual.
 

Intrări şi ieşiri din parcare fără stres

Cu ajutorul mai multor tehnologii diferite, Sistemul de asistenţă activă la parcare face mai mult decât să te direcţioneze în locurile de parcare paralelă, te ajută şi să ieşi din acestea. Sistemul pentru parcare perpendiculară poate să detecteze dacă maşina are loc într-un anumit spaţiu şi să te ajute să intri cu spatele în locul respectiv. Sistemul de asistenţă la parcare laterală te atenţionează, de asemenea, dacă există obstacole în lateral.
 

O cameră care priveşte întotdeauna înainte

O cameră miniaturală, amplasată în spatele oglinzii retrovizoare, oferă o imagine a drumului din faţă şi a spaţiului din faţa autoturismului. Aceasta permite sistemului să identifice semnele de circulaţie, marcajele rutiere şi sursele de lumină de la alte autoturisme. Camera frontală este utilizată de următoarele sisteme inteligente: Asistenţa la păstrarea benzii, Sistemul de avertizare a şoferului, Faza lungă automată şi Sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere.
 

Vede semnele de circulaţie pe care le-ai putea rata

Indiferent dacă semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, Sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. O pictogramă cu semnul respectiv de limitare a vitezei sau de interzicere a depăşirii apare pe panoul de bord şi se schimbă de fiecare dată când patrunzi într-o zonă cu o limită noua.

Sistemul de avertizare a şoferului te avertizează atunci când detectează faptul că eşti obosit

Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă sistemul detectează că devii mai puţin vigilent, o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerându-ţi să iei o pauză.
 

Faza lungă automată. Te ajută să vezi, fără a-i orbi pe ceilalţi şoferi

O funcţie utilă pentru deplasările pe timp de noapte, Faza lunga automată comută temporar la faza scurtă atunci când detectează trafic din sens opus sau un alt autoturism în faţă, pentru a nu-i orbi pe ceilalţi şoferi. Ulterior, aceasta revine automat la faza lungă, asigurând vizibilitate maximă. Faza lungă automată este disponibilă ca dotare opţională cu Asistenţa la păstrarea benzii sau cu Avertizarea de menţinere a benzii.
 

Faruri care te ajută să vezi în viraje

Farurile Ford Dynamic LED cu iluminat adaptiv oferă lumină precisă şi intensă, care se reglează automat pentru a se potrivi unor condiţii de drum şi de condus diferite. Sunt incluse, de asemenea, lumini de zi. În plus, Faza lungă automată se ajustează automat, pentru a nu-i orbi pe ceilalţi şoferi şi, urmând drumul, aceste faruri noi te ajută să vezi mai clar în viraje.
 

Marşarier mai simplu

Stâlpi opritori, bănci, ziduri joase… Camera video pentru vizualizare spate îţi arată tot ce se află în spatele autoturismului pe un ecran integrat în consola centrală. Sistemul se activează automat atunci când selectezi marsarierul şi, folosind ghidaje virtuale, te poate ajuta să parchezi şi în cele mai înguste spaţii.


Sistemul integrat de navigaţie se asigură că ajungi la destinaţie

Ca parte a sistemului sau SYNC 3 cu comandă vocală şi ecran tactil de 8", noul Ford Kuga dispune de navigaţie prin satelit complet integrată, cu sistem audio DAB. Sistemul de navigaţie răspunde la viteză în timp real şi la cele mai recente condiţii de trafic, oferind cele mai precise informaţii despre ora estimată a sosirii şi despre drum.
 

Senzori care facilitează procedura de parcare

Senzorii opţionali pentru distanţa la parcare te ajută să determini distanţa dintre autoturism şi orice fel de obstacol din faţă sau din spate. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică cu cât te apropii mai mult de obstacol.
 

Oglinzi care văd ce tu nu poţi vedea

Un Sistem de asistenţă pentru unghiul mort (BLIS) te poate ajuta să schimbi benzile. Aceasta deoarece senzorii RADAR pot scana unghiurile moarte de pe ambele părţi ale autoturismului tău Ford. Şi dacă detectează un autoturism, o lumină portocalie afişată în mod vizibil în oglinda laterală de pe partea corespunzătoare se va aprinde pentru a te avertiza. BLIS este prevăzut, de asemenea, cu o tehnologie complet nouă, Alertă la intersectarea cu traficul.
 

Sesizează autoturismele pe care tu le-ai putea rata

Atunci când ieşi cu spatele dintr-un loc de parcare şi aveţi vizibilitate redusă asupra situaţiei traficului, sistemul de Alertă la intersectarea cu traficul (parte a Sistemului de asistenţă pentru unghiul mort, BLIS) poate detecta autoturisme care se apropie şi poate emite un avertisment sonor. Această tehnologie declanşează o lumină în oglinda laterală (stanga sau dreapta, în funcţie de direcţia din care se apropie autoturismele).


Un plus de control în cazul pornirilor în rampă


 

Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă impiedică temporar alunecarea în spate atunci când porneşti din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-ţi mai mult timp şi control atunci când muţi piciorul de pe pedala de frâna pe cea de acceleraţie.

 


 

Performanţă în fiecare secundă. Eficienţa pe care o vei aprecia.


Performanţa, putere şi reacţie uniformă, dublate de eficienţa remarcabilă a combustibilului şi niveluri reduse ale emisiilor. Noul Kuga oferă toate acestea într-un pachet proiectat cu precizie.


Performanţă sporită şi un plus de eficienţă

Noul Kuga are puterea asigurată de motorul pe benzină EcoBoost de 1,5 litri, disponibil cu 2 randamente de putere diferite: 150 CP si 182 CP. Motorul îţi asigură puterea la care te-ai aştepta din partea unui motor convenţional de 1,6 litri, însă are un consum de combustibil în regim combinat de 6,2 l/100 km*, cu emisii de CO2 de numai 143 g/km*. Injecţia directă de combustibil, turbocompresia şi sincronizarea variabilă independentă a camelor duble se combină pentru a oferi o performanţă constantă, uşor controlabilă şi placută. 

*Cifre obţinute din testele Ford (versiunea cu tracţiune faţă, transmisie manuală şi 150 CP).

O gamă largă de opţiuni diesel

Preferi un motor diesel? Atunci alege TDCi de 1,5 litri sau TDCi de 2 litri. Ambele variante încorporează cea mai recentă tehnologie de motorizare, pentru a îmbunătăţi puterea, cuplul şi economia, reducând în acelaşi timp emisiile. Motorul TDCi de 1,5 litri dezvoltă o putere de 120 CP, în timp ce motorul TDCi de 2 litri dezvoltă 150 CP sau, în varianta mai puternică, 180 CP.Auto-Start-Stop

Atunci când te opreşti la semafor sau când aştepţi într-o coloană, această tehnologie poate opri automat motorul, fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum farurile, aerul condiţionat, radioul şi sistemul Ford SYNC. De îndată ce eşti gata să pleci de pe loc, apasă, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj sau apasă pe pedala de acceleraţie, în cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (mediu urban).


Motoare ce respectă norme stricte

Indiferent de motorul pe care îl alegi pentru Fordul tau Kuga, acesta va respecta normele de emisii Euro Stage 6. În cazul motoarelor pe benzină, normele de emisii Euro 6 înseamna ca motorul nu poate produce mai mult de: 1,0 g/km de monoxid de carbon, 0,10 g/km de hidrocarburi, 0,06 g/km de oxizi de azot si 0,005 g/km de particule poluante.* 

*Valabil doar pentru motoarele cu injectei directă .
 

Schimbări ale treptelor de viteză manuale şi rapide

O cutie de viteze manuală, cu 6 trepte, dispune de o capacitate ridicată de cuplu si asigură schimbări uniforme, rapide şi precise ale treptelor de viteză. Pentru a ajuta la optimizarea eficienţei combustibilului, o pictogramă de pe panoul de bord îţi indică momentul optim de schimbare a treptei de viteză.

 


Cutia de viteze Ford PowerShift. Rapiditate şi economie de combustibil

Îmbinând confortul asigurat de transmisia automată cu controlul asociat unei cutii de viteze manuale, aceasta cutie de viteze avansată, cu şase trepte de viteză, preselectează următoarea treaptă pentru tine, pentru a nu pierde din putere atunci când treci de la o treaptă de viteză la alta. Rezultatul: schimbările treptelor de viteză extrem de rapide şi fluide ale cutiei de viteze PowerShift asigură un condus mai plăcut.


Schimbător cu padele: bucură-te de schimbări rapide ale treptelor de viteză în cazul transmisiei automate

Regăsindu-se în mod normal pe maşinile sport de înaltă performanţă, comenzile de schimbare automată, cu padele, sunt disponibile cu ambele variante de transmisii ale noului Kuga: PowerShift şi automată cu 6 trepte. Această tehnologie inspirată de maşinile de curse facilitează schimbarea rapidă şi fără efort a treptelor de viteza. Şi, deoarece comenzile cu padele sunt montate pe volan, poţi schimba treptele mai eficient atunci când virezi.

Siguranţă superioară, atât pe şosea, cât şi pe teren accidentat

Ford Kuga este proiectat pentru a face faţă celor mai nefavorabile condiţii şi tipuri de carosabil, ceea ce înseamnă că este foarte important ca autovehiculul să atingă cele mai ridicate niveluri de siguranţă. Şi reuşeşte să facă acest lucru cu ajutorul Sistemului inteligent de protecţie, al Programului de control electronic al stabilităţii şi al Sistemului Active City Stop, ca să enumerăm doar câteva dintre caracteristicile inovatoare de siguranţă şi asistenţă pentru şofer.

Un sistem avansat de airbaguri


 

Un sistem de airbaguri care include airbaguri frontale, un airbag pentru genunchii soferului, airbaguri cortinã şi airbaguri laterale pentru rândul din faţă.

 
Sistemul de Asistenţă in caz de urgenţă

Cea mai importantã funcţie a sistemului SYNC o reprezintã Asistenta de urgenţã 112. În eventualitatea puţin probabilã a unui accident, premiata funcţie de Asistenţã de Urgenţã a sistemului SYNC poate oferi ajutor esenţial.
Atunci când este declanşatã de activarea unui airbag* sau de Întreruperea pompei de combustibil, funcţia de Asistenţã de Urgenţã utilizeazã telefonul dumneavoastrã mobil pentru a contacta direct Serviciile de Urgenţã. Astfel eliminaţi centrele de asistenţã terţe şi câştigaţi timp. Aceastã funcţie oferã Serviciului de Urgenţã informaţii esenţiale, cum ar fi coordonatele dumneavoastrã GPS şi vã oferã posibilitatea sã vorbiţi personal cu operatorii respectivi.
 
Asistenţã in tara si peste hotare. Daca sunteţi implicat Într-un accident in strãinatate, funcţia de Asistenţã de Urgenta este extrem de utilã. Mulţumitã opţiunilor sale lingvistice unice, sistemul poate vorbi cu dumneavoastrã în limba selectată**, comunicând însã cu Serviciile de Urgenţã în limba localã. Asistenţa de urgenţã Ford este disponibilã în peste 40 de ţãri din Europa.
 

*Excluzând airbag-urile pentru genunchi şi pasager, şi centurile de siguranţã gonflabile spate.
**Pentru detalii, te rugãm sã ne contactezi.

Setează-ţi propria limită de viteză, iar Kuga o va respecta

Fiind integrat în cadrul tempomatului, dispozitivul de limitare a vitezei îţi permite să setezi propria viteză maximă utilizând un buton de pe volan. Autovehiculul va respecta această valoare pentru ca să te poţi concentra asupra drumului şi nu asupra vitezometrului. Atunci când vrei să măreşti viteza, apeşi pur şi simplu pe pedala de acceleraţie pentru a dezactiva sistemul.


Kuga acţionează frânele în locul tău pentru a evita coliziunile la viteze reduseTehnologia inovatoare a sistemului Active City Stop te ajută să eviţi coliziunile în trafic lent pentru viteze între 15 km/h şi 30 km/h. Dacă sistemul detectează că autovehiculul din faţă s-a oprit brusc, va acţiona automat frânele. Tehnologia Active City Stop a câştigat recent Premiul Euro NCAP Advanced.


 

 

Menţii controlul indiferent de condiţii

Controlul electronic al stabilităţii (ESP) monitorizează constant deplasarea autovehiculului. Acesta detectează devierile de la traseul ales, ca în cazul în care autovehiculul începe să patineze, şi corectează automat poziţia pe drum a autovehiculului, ajutându-te să menţii controlul asupra acestuia.

Sistemul este mereu activ, însă acum există opţiunea de a trece la modul de „Asistenţă redusă”, care intervine în condiţii de carosabil alunecos, cum ar fi pe un strat gros de zăpadă. Controlul electronic al stabilităţii include, de asemenea, Sistemul de control al tracţiunii care elimină alunecarea în exces a roţilor şi asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când ai mai mare nevoie.

Cea mai recentă versiune a Controlului electronic al stabilităţii asigură reacţii mai bune la nivelul pedalei de frână şi maximizează eficienţa operaţiunii de frânare în condiţii dificile.

 

Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă


Sistemul de frânare cu anti-blocare roţi (ABS) si distribuţia electronica a forţei de franare (EBD) asigura o franare mai bine controlata. Sistemul de asistenţa la franarea de urgenta (EBA) ajuta autoturismul Kuga sa atinga eficienţa maxima de franare in cazul unei situaţii de urgenţa. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi sporeşte automat această presiune, dacă este nevoie.


 Ajutor pentru menţinerea copiilor în siguranţă


 


Noul Ford Kuga este conceput pentru a ţine copiii mici în siguranţă în fiecare călătorie. Este dotat cu puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copil în spate, aşa că poţi folosi cu uşurinţă doua scaune pentru copii.

 

 


Evaluare a siguranţei de 5 stele

Noul Kuga este dotat cu un pachet de siguranţă excelent, acesta incluzând totul, de la airbaguri standard pentru şofer şi pasager, airbaguri laterale şi tip cortină şi un airbag pentru genunchii şoferului, până la o serie de noi tehnologii avansate în acest segment, precum Active City Stop şi Asistenta de urgenţă (menţionate anterior).

 

Te asteptăm în noua locaţie
BDT Group!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44