• Noul RANGER

Noul RANGER

 

Mergi oriunde.

Ajungi peste tot!

 

Ford Ranger - Calitate pe care te poţi baza

Când vine vorba de noul Ford Ranger, cifrele vorbesc de la sine. Pick-up-ul are o capacitate de transport de 1000 kg şi poate remorca până la 3.500 kg. Are o gardă la sol de 237 mm şi se deplasează fără efort prin apă adâncă de până la 800 mm. De fapt, fiecare aspect al vehiculului premiat a fost proiectat cu precizie pentru adaptabilitate, fiabilitate şi randament. 
 


Capacitate de remorcare impresionantă

Cu o sarcină utilă brută de peste o tonă şi puterea de remorcare de 3.500 kg, poţi accepta cele mai mari provocări, transportând sau remorcând cele mai mari şi mai voluminoase încărcături.


Trece prin apă, fără să intre la apă

Noul Ranger merge acolo unde vehiculele mici nici nu îndrăznesc. De fapt, fiind capabil să traverseze ape cu o adâncime maximă de 800 mm, va dovedi ce poate atât pe uscat, cât şi prin apă.Cere atenţie

Disponibile cu noul Ford Ranger Wildtrak, barele sportive creează un profil atletic, care atrage atenţia. Iar cu ajutorul unei lămpi integrate în partea superioară, acestea permit, de asemenea, accesul la spaţiul de încărcare pe timpul nopţii.Stă mândru

Având o gardă la sol de 237 mm, noul Ford Ranger este conceput pentru a aborda cu uşurinţă cele mai dure terenuri.

Cârlige de ancorare solide, pentru încărcături mai sigure

Punctele de ancorare compatibile DIN te ajută să transporţi încărcătura în siguranţă. Acestea pot fi interne sau externe, iar numărul de puncte de ancorare variază în funcţie de stilul cabinei.


Benă adaptabilă, care poate fi încuiată

Bena lui Ranger poate transporta un europalet standard, sculele necesare activităţii tale sau tot ce-ţi trebuie pentru o excursie de camping, în weekend. De asemenea, oferă numeroase modalităţi de a-ţi asigura încărcătura, toate fiind conforme DIN: cârlige de fixare solide, un suport integrat pentru încărcătură şi, pe anumite modele, şine exterioare din frânghie. Pentru securitate sporită şi pentru că tu trebuie să stai liniştit, hayonul poate fi încuiat şi descuiat manual.Energie electrică, oriunde ai nevoie de ea

Unele mici detalii inteligente oferă ajutor în desfăşurarea activităţilor, ca de exemplu priza electrică opţională de 240 V din cabină, nepreţuită atunci când trebuie să încarci telefonul, tableta sau unelte cu acumulator. 

Ford Ranger Bucuresti
 
 

Lucrează mai inteligent şi mai intens

Noul Ford Ranger este conceput special pentru a duce treaba la bun sfârşit. Iar datorită tehnologiilor mai numeroase ca oricând, cel mai vândut pick-up din Europa te ajută, de asemenea, să munceşti mai inteligent. Sisteme avansate, printre care sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere, cel de asistenţă la menţinerea benzii de mers şi senzorii de parcare, toate îţi amplifică vigilenţa şi încrederea la drum. Iar asistenţa la pornirea în rampă, controlul la coborârea în pantă şi asistenţa activă la parcare te ajută să menţii controlul.
 

 

Abordează orice teren

Pentru a te ajuta să conduci cu încredere în toate condiţiile şi   mediile, noul Ford Ranger îţi permite să comuţi între sistemele 4WD şi 2WD din mers. Aşadar, atunci când conduci pe asfalt, poţi păstra vehiculul în 2WD. Iar în momentul în care ajungi pe un drum accidentat sau condiţiile de mers se deteriorează, poţi trece cu uşurinţă în 4WD.
 

Intrări şi ieşiri din parcare, fără stres

Asistenţa activă la parcare te poate îndruma în spaţiile de parcare. Apasă un singur buton, iar senzorii acestui sistem inovator vor identifica un spaţiu potrivit atunci când treci pe lângă el. Apoi sistemul va prelua controlul direcţiei, iar tu trebuie doar să acţionezi pedala de acceleraţie, cutia de viteze şi frâna (urmărind instrucţiunile de pe ecran şi semnalele sonore).
 


 

Faruri care se aprind automat atunci când este necesar

Noul Ranger are faruri puternice, cu Xenon, care pot detecta schimbările luminii. Astfel farurile automate se activează automat, făcând astfel condusul mai uşor şi mai sigur. 


Tempomat care se poate adapta automat

Cu ajutorul tehnologiei tempomatului adaptiv, alegi viteza cu care vrei să te deplasezi, iar sistemul o va menţine constantă. Dacă senzorul RADAR incorporat detectează un vehicul în faţă, acesta îţi va încetini vehiculul pentru a menţine distanţa prestabilită. De îndată ce drumul din faţă devine liber, sistemul va accelera până la viteza aleasă.

Ajutor pentru a rămâne în limita de viteză*

Sistemul de asistenţă inteligentă pentru controlul vitezei este conceput pentru a-ţi mări controlul asupra vitezei, permiţându-ţi să te concentrezi la drum. Mai întâi, o cameră orientată în faţă detectează în mod automat limita de viteză actuală. Dacă este activat, sistemul ajustează setarea vitezei maxime la acea limită.

Vede semnele de circulaţie pe care le-ai putea rata*

Indiferent dacă semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. Sunt afişate pictograme pentru limitele de viteză şi semnele de interzicere a depăşirii, care avertizează asupra modificării restricţiilor.
Un sistem avansat care te ajută să rămâi pe banda ta.

Sistemul de menţinere a benzii de mers utilizează o cameră orientată în faţă, pentru a detecta dacă ai ieşit în mod accidental de pe banda ta de mers. Sistemul de asistenţă la menţinerea benzii asigură asistenţă prin cuplul de direcţie, pentru a te ajuta să revii pe banda corectă. Dacă roata atinge linia de demarcaţie sau marginea drumului, sistemul de avertizare la părăsirea benzii avertizează apoi printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui avertisment vizual. Această tehnologie se dezactivează automat la viteze mai mici de 64 km/h sau poate fi dezactivată şi manual.Un plus de control în cazul pornirilor în rampă

Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate sau în faţă atunci când porneşti din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2-3 secunde, oferindu-ţi mai mult timp şi control atunci când muţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util când opreşti şi porneşti autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.*Totuşi, este responsabilitatea conducătorului auto să se asigure că respectă întotdeauna regulile de circulaţie.
 

Putere, eficienţă, rafinament

Noul Ford Ranger este conceput pentru a munci mai mult şi mai eficient. Pick-up-ul are o gamă de motoare noi, puternice, concepute pentru a te ajuta să eficientizezi consumul de combustibil. Iar acestea au fost dublate de o nouă transmisie avansată, care se adaptează armonios la condiţii şi terenuri diferite. Având o gamă de tehnologii utile, inclusiv sistemul oprire-pornire automată şi un computer integrat pentru călătorii, acesta este un pick-up rezistent care îmbină fără efort inteligenţa şi puterea. 
 


O nouă tehnologie avansată a motorului

Dispunând de o gamă de motoare Diesel de 2 litri, Ford EcoBlue, de ultimă generaţie, noul Ranger este mai puternic, mai eficient şi cu emisii mai mici ca oricând. Disponibil într-o gamă de trei grupuri motopropulsoare, oferind o putere de până la 213 PS şi un cuplu de 500 Nm, îl vei găsi în mod garantat pe cel potrivit ţie.
Emisii reduse

Indiferent de motorul ales, toate îndeplinesc standardele stricte de emisii Euro 6.2. Aceste standarde sunt concepute pentru a îmbunătăţi calitatea aerului şi a reduce emisiile de gaze de eşapament.O cutie de viteze sofisticată cu transmisie automată

Cu ajutorul noii transmisii automate avansate, cu 10 trepte de viteză, noul Ranger asigură atât o acceleraţie de excepţie, cât şi o eficienţă extraordinară a consumului de combustibil. Utilizează şi programul adaptiv de schimbare a vitezei în timp real, care face ca transmisia să se adapteze fără efort la condiţiile în schimbare. Aşadar, indiferent dacă vei conduce pe autostradă sau pe teren denivelat dificil, plin de noroi, vei avea întotdeauna treapta de viteză potrivită, la momentul potrivit.Transmisie manuală, cu 6 trepte

Transmisia manuală cu 6 trepte a lui Ford Ranger a fost optimizată pentru a uşura schimbarea vitezelor, care devine mai precisă şi mai silenţioasă. Cutia a fost proiectată special pentru a îmbunătăţi dinamica de condus şi pentru a reduce consumul de combustibil, contribuind la îmbunătăţirea performanţelor în timp ce numărul alimentărilor cu combustibil este redus. 
Foloseşte mai puţin combustibil cu funcţia oprire-pornire

Atunci când te opreşti la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie poate opri automat motorul. De îndată ce eşti gata să pleci de pe loc, apasă, ca de obicei, pedala de ambreiaj şi selectează prima treaptă de viteză sau eliberează pedala de frână, în cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneşte din nou motorul. Disponibil la vehiculele cu transmisie automată, sistemul de oprire-pornire automată este deosebit de eficient pe străzile oraşului, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10%.Informaţii esenţiale despre călătorie

Computerul de bord oferă informaţii şi cifre utile în legătură cu distanţa parcursă, consumul de combustibil, viteză şi temperatura aerului din exterior. De asemenea, acesta precizează „distanta până la golire”: aproximativ ce distanţă poţi parcurge cu combustibilul rămas în rezervor. Această informaţie este utilă în special în timpul călătoriilor lungi sau dacă urmează să călătoreşti într-un loc izolat.
 

Tehnologie de siguranţă avansată

Noul Ford Ranger integrează o serie de tehnologii inteligente, concepute pentru a te proteja atât pe tine şi vehiculul tău, cât şi pe colegii de trafic. Unele tehnologii, cum ar fi asistenţa pre-coliziune, lucrează în primul rând pentru a reduce probabilitatea apariţiei unui incident. Altele, inclusiv airbagurile, contribuie la reducerea gravităţii incidentelor în trafic, în cazul în care ar avea loc. Vehiculul este echipat, de asemenea, cu sisteme de securitate avansate, oferindu-ţi linişte atunci când depozitezi sculele sau încărcătura


Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de asistenţă pre-coliziune cu detectarea pietonilor utilizează un RADAR şi o cameră pentru a scana drumul din faţă. În cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul vă va avertiza. Dacă nu reacţionezi la timp, sistemul poate aplica în mod automat forţa totală de frânare pentru a ajuta la reducerea gravităţii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei. 
Te ajută să frânezi la viteze mai mari

Sistemul de frânare activă reprezintă o dotare de siguranţă inovatoare, care funcţionează atunci când te deplasezi cu viteze mai mari de 50 km/h. Tehnologia scanează drumul din faţă şi, dacă stabileşte că este posibilă o coliziune, te va avertiza. Dacă nu reacţionezi, sistemul pregăteşte frâna şi începe să frâneze pentru a te ajuta să încetineşti.
Menţineţi controlul, indiferent de condiţii

Controlul electronic al stabilităţii monitorizează constant progresul vehiculului. Acesta detectează când maşina pierde din aderenţă şi aplică automat un impuls de frânare pe roţi separate, pentru a ajuta la stabilizarea maşinii. 

Aderenţă maximă, cu efort minim

Un sistem avansat de control al tracţiunii elimină alunecarea în exces a roţilor şi asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când ai mai mare nevoie. Sistemul monitorizează încontinuu şi ajustează puterea livrată roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când accelerezi. 
Caracteristici de control care se adaptează în funcţie de încărcătură

Sistemul de control adaptiv ajustează controlul electronic al stabilităţii în funcţie de greutatea totală pe care noul Ranger o transportă, asigurând astfel control şi stabilitate, indiferent dacă maşina e goală sau complet încărcată.

Menţinerea în siguranţă pe banda de rulare a remorcii

Sistemul de stabilizare a remorcii detectează „şerpuirea” sau balansarea remorcii şi reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Sistemul încetineşte vehiculul, reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile.
Menţineţi controlul, indiferent de condiţii

Controlul electronic al stabilităţii monitorizează constant progresul vehiculului. Acesta detectează când maşina pierde din aderenţă şi aplică automat un impuls de frânare pe roţi separate, pentru a ajuta la stabilizarea maşinii. 

Avertizare timpurie în cazul unei pene

Daca vreunul dintre pneuri începe să piardă presiune în timpul deplasării, sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) te avertizează imediat, prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord.

Protecţie împotriva hoţilor*

Alarma Thatcham de categoria 1 este un sistem sofisticat, care se activează automat în momentul în care vehiculul este încuiat de două ori şi emite un semnal sonor puternic dacă este declanşat de o intrare forţată, dacă maşina este ridicată sau dacă senzorii de mişcare detectează o mişcare înăuntru. Această tehnologie este concepută, totodată, şi pentru a preveni remorcarea nedorită a vehiculului. Este posibilă armarea sistemului în moduri diferite, ceea ce înseamnă că poţi alege să monitorizezi uşile, capota şi portbagajul.Ajutor pentru menţinerea copiilor in siguranţă

Ford Ranger este conceput pentru a face ca cei mici să rămână în siguranţă, în fiecare călătorie. Este dotat cu puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copil în spate, aşa că poţi folosi cu uşurinţă două scaune pentru copii.

Airbaguri menite să protejeze din orice unghi

Pe lângă airbagurile frontale pentru pasagerul din faţă şi şofer, airbagurile laterale oferă protecţie la nivelul toracelui şi sunt concepute pentru a îndepărta ceilalţi pasageri de zona de impact. Pot, de asemenea, să ridice braţul ocupantului scaunului, asigurând un spaţiu mai bun între acesta şi structura periculoasă. Airbagurile tip cortină asigură o acoperire maximă, iar tetierele oferă protecţie în cazul unui impact faţă-spate. Există şi dispozitive frontale şi posterioare de pretensionare a centurilor de siguranţă şi limitatoare de sarcină, alerte privind centura de siguranţă şi un afişaj care arată ce locuri dintre cele ocupate au centura de siguranţă pusă. 


 
  • [*] Disponibilitatea funcţiei depinde de piaţă. 


Construit pentru rezistenţă. Creat pentru confort.

Ingineria avansată şi materialele de cea mai înaltă calitate compun un interior care este la fel de rezistent şi dur pe cât este de confortabil. Pentru prima dată, noul Ford Ranger este disponibil şi cu un modem încorporat FordPass Connect. Această tehnologie permite blocarea sau deblocarea de la distanţă a vehiculul,  actualizări de trafic în timp real sau conectarea la un hotspot Wi-Fi şi face ca deţinerea unui Ford să fie mai interesantă decât oricând. 


Cheia către o lume mai bine conectată

Pentru prima dată, noul Ranger este disponibil cu un modem FordPass Connect*. Sistemul oferă o gamă largă de avantaje inestimabile, inclusiv Wi-Fi ** de până la 4G - pentru maximum zece dispozitive - şi actualizări de trafic în timp real expediate direct la sistemul de navigaţie integrat în maşină.
Descarcă aplicaţia FordPass pentru avea acces la mai multe funcţii

FordPass Connect devine şi mai puternică atunci când este conecatată cu telefonul smart prin aplicaţia FordPass. După conectare, vei debloca o serie de funcţii noi, inovatoare. De exemplu, poţi utiliza telefonul pentru a localiza vehiculul şi pentru a-l bloca sau debloca de la distanţă. Poţi monitoriza nivelul combustibilului, kilometrajul şi presiunea din anvelope şi poţi obţine alerte de sănătate a vehiculului direct pe telefon. De asemenea, poţi programa funcţia de navigaţie prin satelit, trimiţând o destinaţie direct de pe telefon către vehiculul. 

 


Hands-free cu SYNC 3

Ford SYNC 3 este un sistem avansat, de ultimă generaţie, care îţi permite să rămâi conectat şi să controlezi telefonul, muzica şi sistemul de navigaţie prin comenzi vocale normale şi chiar citeşte mesajele text cu voce tare. De asemenea, poţi utiliza ecranul tactil, cu gesturi de pinch-and-swipe pentru a naviga intuitiv. Tehnologia se conectează, de asemenea, la Apple CarPlay şi la Android Auto, iar Applink te ajută să accesezi unele dintre aplicaţiile preferate de pe telefonul inteligent, unde poţi chiar lista restaurantele din jurul tău, spunând doar „Îmi este foame”. 
 


Încărcare şi descărcare mai uşoare

Noul Ranger este disponibil acum cu un hayon Easy Lift. Designul inteligent face ca hayonul camionetei să se simtă în mod semnificativ mai uşor şi permite să îl deschizi şi să îl închizi cu uşurinţă. 


Mult spaţiu de depozitare la îndemână

Fiecare variantă de cabină are o mulţime de locuri de depozitare ingenioase. Cabina dublă, de exemplu, are două spaţii mari de depozitare sub scaunele din spate. Sunt disponibile trei console centrale în funcţie de tipul de cabină. Acestea conţin compartimente de depozitare pentru alimente, precum şi suporturi pentru pahar şi sticlă, tăvi pentru obiecte mici şi spaţiu pentru telefonul mobil. În torpedou are loc un laptop de 15”, o umbrelă compactă şi multe altele. Porneşte prin simpla atingere a unui buton

Noul Ford Ranger simte automat prezenţa propriului său breloc unic, chiar dacă acesta se află în buzunar sau în geantă. Trebuie doar să apeşi butonul de pornire Ford Power şi motorul prinde viaţă. 


Navigaţie integrată

Noul Ford Ranger vine cu sistemul de navigaţie complet integrat, cu ecran tactil, color, de 8” şi audio DAB. Acesta răspunde la cele mai recente condiţii de trafic pentru a furniza informaţii mai precise despre ora estimată a sosirii şi despre drum. 

 

Te asteptăm în noua locaţie
BDT Group!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44