Transit Connect

2018

Sporiţi cu uşurinţă capacitatea de încărcare a autovehiculului dvs. Ford. Gama noastră de cutii pentru plafon de înaltă calitate sunt fabricate pentru a transporta în condiţii de siguranţă şi pentru a proteja o varietate de încărcături. Majoritatea modelelor sunt prevăzute cu deschidere dublă pentru acces facil de pe ambele părţi ale autovehiculului.

Thule®* Cutie pentru plafon FORCE XT Sport, matte black pentru Ford Transit Connect 2018

2 430 260
€ 395,00
Dimensiuni (externe/interne): 190 cm x 63 cm x 42.5 cm/179 cm x 52 cm x 37 cm, volum: 300 l, înălțimea suportului de plafon: aprox. 40 cm, greutate: aprox.14,7 kg, capacitate de încărcare maximă: 75 kg. Cu dispozitiv de blocare central. Funcții principale: ușor de montat datorită sistemului de montare rapidă PowerClick. Indicatorul de cuplu integrat face clic când este montat corect, asigurând o fixare rapidă și sigură. Confortabil de deschis și închis datorită sistemului LockKnob care contribuie la prevenirea deteriorării Thule®* Comfort Key. Deschiderea DualSide oferă acces ușor la toate zonele casetei, de pe fiecare parte a vehiculului. A se nota că în funcție de modelul vehiculului casetele de plafon pot ieși în afară, ceea ce poate duce la atingerea casetei de plafon de hayon când este deschis
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Van Kombi Sport

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.