Tourneo Custom

2018

ARP* Praguri laterale fabricate din aluminiu de înaltă rezistență, folosit în fabricarea aeronavelor, cu capace turnate de culoare neagră pentru Ford Tourneo Custom 2018

2 279 910
€ 392,00
Set de 2 bucăți. Asigură un acces mai ușor în vehiculul dvs. și îmbunătățește aspectul și stilul acestuia într-un mod mai sportiv. Include înveliș anti-alunecare din cauciuc negru. Pragurile laterale și suporturile de fixare sunt concepute pentru a se potrivi perfect. Suporturile de fixare sunt acoperite cu un strat de grund în procesul de electrodepunere (EDP) și vopsite în negru pentru o protecție eficientă împotriva coroziunii. Instalarea nu necesită găurire și include toate accesoriile hardware necesare, împreună cu manualul de instrucțiuni. Lungime: 2450 mm, lățime: 100 mm, înălțime: 60 mm. Material al suporturilor de fixare: Foi de oțel ST052 fabricate prin intermediul tehnologiei de tăiere cu laser.
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanție.
Accesoriu compatibil cu: Custom 8 seat Tourneo
Detalii compatibilitati: Autovehicule cu ampatament lung. Cu excepția Sport Van

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să rețineți că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.