Tourneo Custom

2018

Bara de protecție laterală cromată protejează pragurile ușilor autovehiculului dvs., având de asemenea un aspect grozav.

ARP* Bară de protecţie laterală design tubular din oțel inoxidabil lustruit și colțuri rotunjite pentru Ford Tourneo Custom 2018

2 287 275
€ 297,99
Set de 2 bucăți. Designul lor adaptat modelului specific acoperă partea laterală inferioară a caroseriei, într-un stil sportiv, îmbunătățind aspectul vehiculului și în același timp, oferind o protecție deosebită împotriva zgârieturilor și loviturilor de zi cu zi. Bara laterală și suporturile de fixare sunt concepute pentru a se potrivi perfect. Suporturile de fixare sunt acoperite cu un strat de grund în procesul de electrodepunere (EDP) și vopsite în negru pentru o protecție eficientă împotriva coroziunii. Instalarea nu necesită găurire și include toate accesoriile hardware necesare, împreună cu manualul de instrucțiuni. Lungimea tubului: 2080 mm, diametru: 60 mm cu grosime a peretelui de 1,5 mm. Material pentru bara laterală: Oțel inoxidabil ST304. Material al suporturilor de fixare: Foi de oțel ST052 fabricate prin intermediul tehnologiei de tăiere cu laser.
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanție.
Accesoriu compatibil cu: Custom 8 seat Tourneo
Detalii compatibilitati: Pentru autovehiculele cu ampatament scurt. Cu excepția Sport Van

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să rețineți că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.