Tourneo Connect

2018

Sporiţi cu uşurinţă capacitatea de încărcare a autovehiculului dvs. Ford. Gama noastră de cutii pentru plafon de înaltă calitate sunt fabricate pentru a transporta în condiţii de siguranţă şi pentru a proteja o varietate de încărcături. Majoritatea modelelor sunt prevăzute cu deschidere dublă pentru acces facil de pe ambele părţi ale autovehiculului.

G3* Cutie pentru plafon Elegance Europe 390 Premium, antracit lucios pentru Ford Tourneo Connect 2018

2 371 157
€ 294,00
Cutie pentru plafon premium cu calitate sporită a suprafeței. 1950 x 738 x 360 mm , 390 l, cu funcție dublă de deschidere și închidere centralizată, greutate 13 kg, capacitate de încărcare maximă de 75 kg. Design stabil, aerodinamic și protecție la toate condițiile meteorologice. Compatibilă cu fiecare diametru al barei transversale de la 33-90 mm/1.3"-3.55", distanţa necesară între barele transversale este de 570 mm/22.44" min. și 840 mm/33.07" max. Include kit de fixare standard G3 “Elegance” și în plus adaptoare T Premium pentru bare transversale cu piulițe T, care permit o instalare mai confortabilă și facilă. A se nota că în funcție de modelul vehiculului casetele de plafon pot ieși în afară, ceea ce înseamnă că vor atinge hayonul la deschidere

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.