Tourneo Connect

2018

Sporiţi cu uşurinţă capacitatea de încărcare a autovehiculului dvs. Ford. Gama noastră de cutii pentru plafon de înaltă calitate sunt fabricate pentru a transporta în condiţii de siguranţă şi pentru a proteja o varietate de încărcături. Majoritatea modelelor sunt prevăzute cu deschidere dublă pentru acces facil de pe ambele părţi ale autovehiculului.

G3* Cutie pentru plafon Elegance Europe 330 Premium, antracit lucios pentru Ford Tourneo Connect 2018

2 371 147
€ 269,00
Cutie de acoperiș premium cu o calitate superioară a suprafeței. 1440 x 860 x 375 mm, 330 l, cu funcție dublă de deschidere și închidere centralizată, greutate 10 kg, capacitate maximă de încărcare de 75 kg. Dispune de un design aerodinamic stabil și de protecție împotriva intemperiilor. Se potriveşte la fiecare diametru de bară transversală de la 33-90 mm / 1.3 "-3.55", distanţa necesară între barele transversale este de 570 mm / 22.44 "min și 840 mm / 33.07" max. Include kitul standard de fixare G3 "Elegance" și, în plus, adaptoarele Premium T pentru barele T-Nut, asigurând o instalare mai confortabilă și mai ușoară. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de modelul vehiculului cutiile pentru plafon pot atinge hayonul în momentul în care este deschis
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2)

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.