Pioneer* Sistem audio MVH-290DAB pentru Ford Tourneo Connect 2018

2 110 666
€ 112,01
Receptor radio digital stereo DAB/DAB+ fără unitate CD, amplificator MOSFET 50 W x 4, tuner RDS FM/AM, compatibil cu formatele de fișiere MP3/WMA/WAV, conectare facilă a dispozitivelor iPod®, iPhone® și Android prin USB, inclusiv funcție de încărcare a bateriei, cu intrare AUX frontală, port USB frontal și 2 ieșiri RCA spate. Panou frontal detașabil, inclusiv carcasă de protecție. Rețineți: nu este compatibil cu amplificatorul/subwooferul montat din fabrică. Este necesară antena DAB disponibilă opțional.
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanție.
Detalii compatibilitati: Doar în combinație cu pachetul audio pre-echipat montat din fabrică, adaptorul ISO este necesar în mod suplimentar pentru montarea pe vehicule fără telecomandă pe volan montată din fabrică, adaptorul CAN-Bus este necesar în mod suplimentar pentru montarea pe vehicule cu telecomandă pe volan montată din fabrică
Solicita oferta accesoriu

Accesorii evidențiate

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să rețineți că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.