Pioneer* Difuzor TS-A1600C pentru Ford Tourneo Connect 2018

2 409 074
€ 140,07
Sistem de difuzoare cu 2 căi, de 6,5" (16,51 cm), 350 W max. Soluție de upgrade sonor ușor de montat. Conul albastru din polipropilenă turnată prin injecție oferă un sunet midbass excepțional. Folosește, de asemenea, conceptul OPEN și SMOOTH pentru un răspuns de frecvență eficient și o gamă sonoră extinsă. Include un adaptor multifuncțional pentru flexibilitate extinsă a montării și performanță acustică îmbunătățită.
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanție.
Solicita oferta accesoriu

Accesorii evidențiate

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să rețineți că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.