Puma

2019

Un accesoriu care atrage toate privirile pentru un şofer sportiv, pentru care performanţa contează mai mult. Cu inserţii din cauciuc anti-derapante, este un design de calitate şi o caracteristică de siguranţă care completează stilul sportiv al autovehiculului dumneavoastră.

Învelişuri pedale sport din oţel pentru Ford Puma 2019

1 835 213
€ 48,39
Kit de 3 ornamente sport pentru pedale.
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanție.
Accesoriu compatibil cu: Core High Trend Low Trend Titanium Titanium X
Detalii compatibilitati: Disponibil pentru Trend, Titanium și Titanium X, cu transmisie manuală

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să rețineți că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.