Fiesta

2012

Accesoriile Ford de asistență rutieră asigură siguranța maximă pentru șoferii și pasagerii Ford în eventualitatea unei urgențe. Pachetul de siguranță premium îndeplinește cele mai recente cerințe ale legislației europene.

Kalff* Pachet de siguranţă premium „Duo” Nano pentru Ford Fiesta 2012

2 332 712
€ 15,71
<p>Trusă extinsă de prim ajutor furnizată &icirc;n geantă moale, dotată suplimentar cu triunghi de avertizare. Datorită dimensiunilor foarte mici, este una dintre cele mai eficiente soluții de economisire a spațiului portbagaj de pe piață. Are dungi de tip velcro pe partea din spate pentru montare sigură și sistem cu 2 camere cu spațiu de depozitare separat pentru triunghiul de avertizare. Include broșura de prim ajutor care conține note utile și importante &icirc;n limbile engleză, germană, franceză, olandeză, italiană, spaniolă și portugheză. Conținut conform ultimelor standarde DIN și ECE R27</p>
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ECOnetic ST

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store