Fiesta

2012

Accesoriile Ford de asistență rutieră asigură siguranța maximă pentru șoferii și pasagerii Ford în eventualitatea unei urgențe. Pachetul de siguranță premium îndeplinește cele mai recente cerințe ale legislației europene.

Kalff* Pachet de siguranţă premium „Trio” Nano pentru Ford Fiesta 2012

2 332 709
€ 17,95
<p>Trusă de prim ajutor extinsă livrată &icirc;ntr-o geantă moale, dotată suplimentar cu vestă de avertizare galbenă și triunghi de avertizare. Datorită dimensiunii sale foarte mici, este una dintre soluțiile care economisesc cel mai mult spațiu &icirc;n portbagaj de pe piață. Este prevăzută cu benzi din velcro pe partea din spate pentru fixare &icirc;n siguranță și sistem cu două buzunare cu spațiu de depozitare separat pentru triunghiul de avertizare. Include o broșură de prim ajutor care conține note utile și importante &icirc;n limbile engleză, germană, franceză, olandeză, italiană, spaniolă și portugheză. 225 x 190 x 65 mm, conținutul este conform ultimelor standarde DIN, ECE R27 și EN ISO 20471</p>
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ECOnetic ST

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store