Fiesta

2008

Oferiți autovehiculului dvs. un profil mai sportiv și o aerodinamică sporită cu marginile laterale corect proiectate ale caroseriei. Aceste margini nu întrunesc numai propriile cerințe Ford privind calitatea, durabilitatea, reducerea zgomotului, precum și performanța de conducere și de manevrare, însă acestea trebuie să depășească toate cerințele legale relevante.

Praguri laterale pentru partea stângă a autovehiculului pentru Ford Fiesta 2008

1 809 116
€ 235,11
Grunduită, pentru a fi vopsită în culoarea caroseriei, nu se montează în combinaţie cu apărătoarele de noroi.
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanție.
Detalii compatibilitati: numai modelele cu 3 uşi

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare şi vopsire. Vă rugăm să rețineți că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.