C-MAX

2010

Bucuraţi-vă de o experienţă a condusului mai plăcută şi mai confortabilă în zilele friguroase datorită încălzitoarelor pentru scaune puternice, ajustabile şi cu încălzire rapidă.

Xvision (SCC)* Kit încălzitor scaun pentru două scaune pentru Ford C-MAX 2010

2 021 595
€ 245,14
Elemente de încălzire puternice, din fibră de carbon, pentru perna scaunului și spătar. Temperatura ajustabilă în pozițiile joasă sau înaltă, putere de ieșire de max. 90 W. Instalare nu este posibilă pentru autovehiculele unde husele scaunelor sunt lipite de căptușeală din spumă a scaunelor. Vă rugăm să contactați dealer-ul Ford pentru detalii suplimentare.
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanție.
Accesoriu compatibil cu: C-MAX Grand C-MAX
Detalii compatibilitati: Montarea este posibilă pe scaunele din față și din spate

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să rețineți că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.