Ford Fleet Partner

Ford Fleet Partner

Ford Fleet Partner este programul creat de Ford si sustinut de FordStore BDT pentru a oferi soluţii complete pentru mobilitatea unui business. Beneficiezi de un mix de produse şi servicii pe care, alături de consultanţii noştri, îl poţi adapta afacerii tale.

Specialistii in vanzari flote raspund celor mai variate nevoi in ceea ce priveste modelele, dotarile, motorizarile sau culorile autovehiculelor solicitate. Fiecare oferta pentru clientii de flota este personalizata, fiind adaptata perfect nevoilor acestora pentru a asigura un pret de achizitie avantajos precum si cele mai mici costuri de intretinere.
 

Ce primeşti?

Tehnologii inovatoare şi produse inteligente. Punem la dispoziţia flotei tale întreaga gamă de modele de autoturisme si autoutilitare. Beneficiezi de cele mai avansate tehnologii auto la nivel de segment, create pentru o experienţă unică la volan şi scăderea costurilor de rulare. În funcţie de specificul afacerii tale, consultanţii noştri te pot ajuta să faci cele mai bune alegeri.

  • Informare asupra noilor modele, produse si servicii disponibile

  • Solutii de valorificare a noutatilor tehnice functie de nevoile concrete

  • Consultanta in domeniul achizitiilor auto cu dimensionarea corecta a parcului auto

  • Asistenta din cadrul procesului de achizitie a autovehiculelor

  • ​Consultanta specializata in vederea alegerii pachetului optim de servicii aferent profilului clientului, respectiv servicii de finantare si asigurare 

  • Mentenanta flota auto

  • Servicii aditionale si conexe

  • Administrare conforma a flotelor de autovehicule, prin derularea optima a operatiilor de intretinere si reparatie.

Dezvoltarea si implementarea produselor de tip "Management Flota" raspunde cerintelor actuale ale pietei in contextul tendintei de externalizare a serviciilor aferente administrarii parcurilor auto.
 

Soluţii de finanţare

FordStore BDT îţi oferă, alături de partenerii săi, o gamă completă şi variată de soluţii financiare pentru înnoirea flotei tale. Poţi alege soluţii de finanţare prin Ford Leasing sau poţi alege orice altă companie de leasing.
 

Business Service Club

Este un program de servicii post-vanzare dedicat, pus la dispoziţia flotei tale. Business Service Club îţi oferă service la standarde înalte, cât şi asistenţă profesionistă, beneficiind de intervenţii prompte şi eficiente, cu un efect vizibil asupra mobilităţii afacerii tale. Pentru mai multe detalii, te rugam sa vizitezi sectiunea dedicata.


Servicii post-vanzare

 

Service cu utilaje moderne la dispozitia clientilor atat pentru lucrarile aflate in garantie, cat si pentru cele aflate in post garantie.

FordStore BDT dispune de un stoc cuprinzator de piese si accesorii. Daca piesa este pe stoc, aceasta se poate inlocui in maxim 24 de ore, iar in caz contrar, durata medie de asteptare este de pana la 10 zile lucratoare.

Flotele ce apeleaza la service-ul BDT beneficiza de contracte personalizate astfel incat serviciile oferite sa raspunda cat mai bine cerintelor clientilor.

Buy-back flote

Pentru cei ce doresc sa schimbe flota actuala, FordStore BDT ofera serviciul de buy back.

Astfel, in urma evaluarii gratuite a autovehiculelor, clientii BDT vor obtine contravaloarea acestora, iar suma respectiva va deveni avansul pentru achizitionarea noilor autovehicule Ford.

Prin sistemul buy back, inlocuirea parcului auto este acum foarte rapida, facila si avantajoasa.

 

Portofoliu

Unele dintre cele mai mari companii din Romania au ales FordStore BDT ca furnizor al parcului auto, atat pentru oferta competitiva de achizitie, cat si pentru pachetul de servicii post-vanzare.
Fiabilitatea, calitatea si promptitudinea serviciilor oferite au facut ca portofoliul de clienti sa creasca de la an la an. Avand o flota formata din autovehicule fiabile si beneficiind de un service prompt si de calitate, clientii au ramas fideli companiei noastre.

Contact

Adresa: Sos. Virtutii 55-57, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 021/221.15.15
E-mail: vanzari@bdt.ro 


 

 

Te asteptăm în noua locaţie
BDT Group!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44