RABLA

‐ Rata lunara incepand de la 380 lei
‐ Pachete optionale incluse in pret
‐ Garantie extinsa, la anumite modele
Ford reia ofertele speciale prin Programul RABLA. Inscrie-te acum si caseaza-ti autoturismul vechi. Poti folosi tichetul RABLA pentru a achizitiona modelul Ford care te va insoti in calatoriile viitoare.

Tehnologii inteligente, motorizari prietenoase cu mediul, design care se face remarcat si echipari care va fac sa va simtiti in siguranta – atat tu, cat si pasagerii tai. Acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care trebuie sa optezi sa inlocuiesti masina rulata cu un autoturism Ford nou.
Descopera beneficiile modelelor din campanie.
 
 

DE LA NUMAI 380 LEI / LUNA*

Profita acum de Programul RABLA! Daca iti casezi masina veche, ai un pret special pentru Ford KA+: numai 7.800€, TVA inclus, cu dotarile din pachetul Essential. Iar multumita conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 380 de lei – fara comision de administrare sau rate reziduale.

Daca iti doresti o masina economica, dar spatioasa, cu dotari practice, care fac condusul mai sigur, mai confortabil si distractiv, atunci Ford KA+ este pentru tine.
Descopera avantajele pe care KA+ le aduce in viata ta si bucura-te din plin de fiecare moment petrecut la volan. 

KA+ iti aduce toate dotarile esentiale pentru siguranta: airbaguri frontale pentru pasagerul din fata si sofer, airbaguri laterale pentru protejarea toracelui si airbaguri tip cortina pentru protejarea capului; sistem de control al tractiunii, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri. Nu lipsesc nici sistemele de asistenta pentru manevrele de zi cu zi: de la sistemul de directie asistata electric (EPAS), care se regleaza automat pentru a permite virarea mai simpla si mai usoara atunci cand parchezi si pentru a oferi o directie mai ferma, pana la Sistemul de asistenta la pornirea din rampa, care foloseste sistemul de franare pentru a impiedica alunecarea in spate a noului KA+ atunci cand pornesti din rampa.

La acestea se adauga dotarile din pachetul optional Essential, adica sistemul de aer conditionat manual si sistemul radio-CD cu bluetooth si conexiune USB.

Rezerva acum oferta speciala pentru Ford Ka+. Contacteaza-ne!


Termeni si conditii 
Oferta financiara contine TVA, este realizata exclusiv de UniCredit Consumer Financing si se adreseaza persoanelor fizice. Oferta financiara este aferenta modelului KA+ Essential 1.19 70 CP, cutie manuala 5 trepte, in valoare de 7.800 Euro (pret lei 35.100 lei la un curs cu titlu de exemplu de [4,5] RON/1 EUR) TVA inclus, avans 15.730 lei (44,8 %), valoarea totala estimativa a creditului in Lei, va fi de 19.370 lei pe 60 luni, rata anuala a dobanzii variabila de 4,95% (ROBOR la 3 luni* + marja 4,13%), comision de analiza dosar 790 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 380 lei, valoarea totala platibila 22.800 lei, DAE este 6,81%. In calculul DAE nu s-a inclus asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. *ROBOR la 3 luni, valabil la 20 iunie 2017.
Sumele prezentate anterior pot varia in functie de valoarea tichetului valoric rabla, ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice, dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania; 2. contributiei dealerului participant la acest program; 3. O contravaloare estimata a tichetului valoric rabla de 6.500 lei. 
Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale. Este supusa unor termene, respectiv conditii si e valabila in limita stocului de vehicule disponibil. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeananr. 715/2007): 5,0 l /100 km, emisii CO
2 (g/km): 114, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. 
Pentru detalii suplimentare despre campanie te asteptam la showroom. Ne poti contacta la adresa de e-mail vanzari@bdt.ro sau la numarul de telefon 021.221.15.15. Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 30.09.2017. 


  LASA-TE SEDUS DE OFERTA NOULUI FORD FIESTA!
DE LA DOAR 500 LEI / LUNA*

Iti place sa imbini rafinamentul cu inovatia si siguranta cu aventura? Daca da, e timpul sa descoperi masina care iti poate provoca...dragoste la primul drive test.

Cu un look proaspat, care se armonizeaza perfect cu toate caracteristicile inteligente, noul Ford Fiesta a fost creat pentru a te surprinde mereu, cat mai placut. Noua Fiesta va atrage cu siguranta priviri admirative, oriunde ati merge. Iar tehnologiile sale de ultima ora, iti ofera o experienta inedita la volan – dinamica, sigura si extrem de confortabila. 

Sistemul de asistenta activa, senzorii de parcare, tempomatul adaptiv, sistemul de asistenta la pastrarea benzii, sistemul MyKey si plafonul panoramic, au fost special create pentru ca tu sa mergi mai departe.

Gratie conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 500 de lei* – fara comision de administrare sau rate reziduale. Suna prea bine sa fie adevarat? 

Oferta speciala prin programul RABLA te cucereste instant: incepe de la 9.300€*, TVA inclus, cu pachetul Trend. Acest pachet include dotari esentiale pentru confortul si siguranta ta:

• Aer conditionat manual;
• SYNC 3 cu Bluetooth, USB, touchscreen 6.5”si Sistem de Asistenta in caz
  de urgenta (112);
• Faruri de ceata.

O oferta cu adevarat tentanta nu vine niciodata singura, ci insotita de o garantie complexa: 2 + 4 ani (in limita a 100.000 km).
Rezerva acum oferta speciala pentru Ford Fiesta. Contacteaza-ne!
 


Termeni si conditii

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Oferta financiara, tehnica si comerciala, neangajanta si care are caracter exemplificativ, de mai jos are valabilitate in masura in care programul Rabla este relansat/suplimentat financiar de catre autoritatile publice relevante, este adresata exclusiv persoanelor fizice. Informatiile financiare sunt emise de UniCredit Consumer Financing pentru modelul Fiesta Trend (5 usi, motor 1,1 85CP, cutie manuala 5 trepte, pachet Trend inclus, garantie complexa: 2 ani garantie legala+ 4 ani garantie conventionala in limita a 100.000 km) in valoare de 9.300 Euro (pret 41.850 Lei la un curs exemplificativ de [4,5] Lei/1 Euro) TVA inclus, avans 16.113 Lei (38,5%). Valoarea totala estimativa a Creditului Ford va fi de 25.737 Lei pe o perioada de 60 luni, astfel: rata anuala dobanda 4,95% (ROBOR la 3 luni + marja 4,13%), analiza dosar 790 Lei, administrare lunara credit 0 Lei, rata lunara estimativa 500 Lei, valoarea totala estimativa platibila a creditului 30.000 Lei, DAE 6,38 %. Valoarea estimativa a ratei lunare de mai sus nu include asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO.

Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania, 2. contributiei dealerului, 3. contravalorii tichetului valoric rabla de 6.500 Lei, 4. contravalorii garantiei extinse 6 ani (2+4 ani) sau 100.000 km.

Pachetul de informatii financiare nu include echipamente/accesorii/dotari optionale suplimentare pachetului Trend, este supus unor termene si conditii si este valabil pana la data de 30.09.2017 in limita stocului disponibil si sub rezerva relansarii si/sau suplimentarii programului Rabla de catre autoritatile publice relevante. Consumul mixt estimativ 4,7 l /100 km si nivelul emisiilor CO
2, 107 g/km, sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

RATA LUNARA INCEPAND CU 600 LEI / LUNA*

 

Profita acum de Programul RABLA – daca iti casezi masina veche ai un pret special pentru Ford Focus: numai 11.325€, TVA inclus, cu dotarile din pachetul Trend. Iar multumita conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 600 de lei – fara comision de administrare sau rate reziduale.

Daca iti doresti un autoturism modern, rafinat, cu o gama larga de noi tehnologii remarcabile, cu un spatiu in cabina mai avansat si mai sofisticat ca niciodata, care sa iti ofere echilibrul perfect dintre putere si economie de combustibil si motorizari ce maximizeaza performanta si eficienta, atunci Ford Focus este pentru tine.

Cu Ford Focus beneficiezi de o gama bogata de dotari standard, cum ar fi: 

• Sisteme inteligente de siguranta si stabilitate – ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Asistenta la Pornirea in Rampa), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBD (Distributie Electronica a Fortei de Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta);
• Airbag-uri frontale si laterale pentru sofer si pasager; airbaguri cortina fata si spate;
• Sisteme de siguranta si stabilitate: sistem de control avansat al cuplului motor (Torque Vectoring Control), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta), ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Sistem de asistenta la urcarea in rampa), sistem avansat de monitorizare a presiunii in pneuri;
• Sistem Ford My Key;
• Volan si schimbator de viteze imbracate in piele
• Dotari prietenoase cu mediul: incarcare regenerativa inteligenta a bateriei, Active Grille Shutter si sistemul Ford ECOmode cu indicator de schimbare a vitezelor.

Pachetul Trend, inclus in pretul din oferta, iti aduce dotari suplimentare cum ar fi:

• aer conditionat automat, cu reglare separata stanga/dreapta;
• radio CD cu MP3 player, USB, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan;
• SYNC 3 cu touchscreen color de 8", Blue Tooth, Voice Control si Sistem de asistenta in caz de urgenta (112);
• faruri de ceata;
• covorase de velur fata si spate cu logo Ford;
• consola centrala cu cotiera.

Mai mult – in cadrul acestei promotii beneficiezi si de garantia extinsa: 2+3 ani sau 100.000 km.

Rezerva acum oferta speciala pentru Ford Focus. Contacteaza-ne!


Termeni si conditii 
Oferta financiara contine TVA, este realizata exclusiv de UniCredit Consumer Financing si se adreseaza persoanelor fizice. Oferta financiara este aferenta modelului Focus Trend 5 usi 1.0 EcoBoost 100CP, cutie manuala in 5 trepte, in valoare de 11.325 Euro (pret lei 50.962,5 lei, la un curs cu titlu de exemplu de [4,5] RON/1 EUR) TVA inclus, avans 19.922,5 lei (39%), valoarea totala estimativa a creditului in Lei, va fi de 31.040 lei pe 60 luni, rata anuală a dobânzii variabila de 4,95% (ROBOR la 3 luni* + marja 4,13%), comision de analiză dosar 790 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 600 lei, valoarea totală plătibilă 35.996,8 lei, DAE este 6,16%. In calculul DAE nu s-a inclus asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. *ROBOR la 3 luni, valabil la 20 iunie 2017.
Sumele prezentate anterior pot varia in functie de valorea tichetului valoric rabla, ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice, dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau a emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania; 2. contributiei dealerului participant la acest program; 3. O contravaloare estimata a tichetului valoric Rabla de 6.500 lei; 4. contravaloarea garantiei extinse 5 ani (2+3 ani) sau 100.000km. Aceasta oferta include garantia complexa (2+3 ani de garantie conventionala) in limita a 100.000 km sau 5 ani (incluzand perioada de 2 ani de garantie legala) in functie de care dintre cele doua elemente (kilometraj sau timp) expira primul.
Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale si este supusa unor termene, respectiv conditii. Oferta este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 4,6 l /100 km, emisii CO
2 (g/km): 105, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. 
Pentru detalii suplimentare despre campanie te invitam la showroom. Ne poti contact ape adresa de e-mail vanzari@bdt.ro sau la numarul de telefon 021.221.15.15.
Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 30 .09.2017.