RABLA

Inca legat de vechea masina? La Ford, viata merge mai departe cu Programul Rabla! 

Profita de beneficiile suplimentare pe care le primesti, in plus fata de prima de casare a masinii vechi. Modelele care fac parte din oferta sunt dotate cu tehnologii si caracteristici inteligente, motorizari economice si prietenoase cu mediul si design atragator. Totul pentru ca tu sa redescoperi placerea condusului! 

La Ford, Programul Rabla iti aduce beneficii de cursa lunga, precum rata lunara de la 450 lei* si dotarile generoase din pachetele optionale incluse in pret. 

Afla mai multe despre avantajele client pentru fiecare model inclus in aceasta campanie.
 
 


KA+, DE LA 450 DE RON PE LUNA, PRIN PROGRAMUL RABLA!

Viata vine cu ceva in plus, cand vrei cu adevarat sa redescoperi placerea condusului!
Daca din intamplare, tot ce-ti doresti de la o masina este sa fie mica dar spatioasa, agila dar economica, prietenoasa dar si comfortabila in acelasi timp, probabil Ka+ e raspunsul la toate cerintele tale.
Simte-te norocos si descopera tot ce are de oferit cel mai mic model Ford!
In locul vechii tale masini, schimba-ti perspectiva cu KA+ Essential, cu motor de 1.19, 70CP si pachetul Essential inclus! De la 450 de lei pe luna!

 

Dotarile standard cuprind optiuni precum:
 • Sistemul de Directie Asistata Electric (EPAS), pentru o manevrabilitate mai usoara si un consum redus de combustibil.
 • Controlul tractiunii, pentru un sofat mai sigur, in conditii meteo nefavorabile
 • Sistemul de Asistenta la pornirea din rampa
 • Indicator special pe panoul de bord, care te anunta momentul optim sa schimbi treptele de viteza, pentru ca tu sa economisesti bani cand conduci
 • Tehnologia Easy Fuel pentru o alimentare fara probleme

 

Iar pachetul Essential iti aduce, in plus, urmatoarele dotari optionale, fara costuri suplimentare:
 • Aer conditionat manual
 • ICE Pack 6 – Radio
 • Bluetooth
 • Dock My Ford , pentru ca tu sa-ti depozitezi in siguranta telefonul, GPS-ul sau tableta
 • Conexiune USB

Rezerva acum oferta speciala pentru Ford Ka+. Contacteaza-ne!
Afla aici detalii privind procedura de casare.


 

Termeni si conditii

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Oferta financiara se adreseaza exclusiv persoanelor fizice si este oferita de UniCredit Consumer Financing pentru modelul KA+ Essential 70 CP, cu pachet Essential in valoare de 7.350 Euro (pret 33.810 Lei la un curs exemplificativ de [4,6] Lei/1 Euro) TVA inclus, avans 12.410 Lei (36,7%). Valoarea totala estimativa a creditului va fi de 21.400 Lei, pe o perioada de 60 luni, astfel: rata anuala a dobanzii variabila 7,99% (ROBOR la 3 luni, valabil la 20.12.2017 + marja 3,88%), analiza dosar 790 Lei, administrare lunara credit 0 Lei, rata lunara estimativa 450 Lei, valoarea totala estimativa platibila a creditului 26.990 Lei, DAE 9,97 %. Valoarea estimativa a ratei lunare de mai sus nu include asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO.
Sumele prezentate anterior pot varia, in functie de valoarea tichetului valoric Rabla, ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice, dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii sprijinului acordat de Ford Romania; 2. O contravaloare estimata a tichetului valoric rabla de 6.500 lei.
Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt, masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 5.0 l /100 km, emisii CO2 (g/km): 114, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
Pentru detalii si explicatii suplimentare despre campanie te rugam sa ne contactezi.
Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.03.2018   

 


NOUL FORD FIESTA – DE LA 600/LUNA, PRIN PROGRAMUL RABLA!

E timpul sa recunosti: te atrage o masina moderna, inzestrata cu tehnologii inteligente si un look care atrage toate privirile. Nu e nimic rau in asta. Inseamna doar ca Ford Fiesta e ceea ce cauti. Aceasta masina a fost special creata pentru ca tu si pasagerii tai sa priviti cu alti ochi orasul si drumurile lungi din afara lui. Asa ca nu mai sta pe ganduri si schimba-ti vechea masina cu noua FIESTA TREND cu 5 usi, 1.1 85CP si cutie Manuala in 5 trepte! Poate fi a ta de la 600 de lei pe luna, cu tot pachetul Trend inclus, numai prin programul Rabla.
 

Printre dotarile standard se numara:
 • Sisteme inteligente de siguranta si stabilitate – ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Asistenta la Pornirea in Rampa), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBD (Distributie Electronica a Fortei de Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta), Asistenta la Pastrarea Benzii
 • Sistem Ford MyKey
 • Incarcare regenerativa a bateriei
 • Aer conditionat manual
 • Oglinzi exterioare electrice si incalzite
 • Volan si schimbator de viteze imbracat in piele
 • Sistem avansat de monitorizare a presiunii in pneuri
 • Airbag-uri frontale si laterale, pentru sofer si pasager 
 
Iar pachetul Trend iti aduce, in plus, urmatoarele dotari optionale, fara costuri suplimentare:
 • Aer conditionat manual
 • Sistem SYNC III cu radio, Bluetooth, conexiune USB, display 6.5"
 • Faruri de ceata

Rezerva acum oferta speciala pentru Ford Fiesta. Contacteaza-ne!
Afla aici detalii privind procedura de casare.

 


Termeni si conditii

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Oferta financiara se adreseaza exclusiv persoanelor fizice si este oferita de UniCredit Consumer Financing pentru modelul Fiesta TREND 1.1 85 CP, in valoare de 9.500 Euro (pret 43.700 Lei, la un curs exemplificativ de [4,6] Lei/1 Euro) TVA inclus, avans 15.650 Lei (35,9%). Valoarea totala estimativa a creditului va fi de 28.050 Lei, pe o perioada de 60 luni, astfel: rata anuală a dobânzii variabila 5,99% (ROBOR la 3 luni, valabil la 20.12.2017 + marja 3,88%), analiza dosar 790 Lei, administrare lunara credit 0 Lei, rata lunara estimativa 600 Lei, valoarea totala estimativa platibila a creditului 35.984 Lei, DAE 10,77 %. Valoarea estimativa a ratei lunare de mai sus include asigurarea optionala de viata si nu include asigurarea CASCO.
Sumele prezentate anterior pot varia in functie de valoarea tichetului valoric rabla ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice, dar si de cursul de schimb RON/EUR, la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania; 2. O contravaloare estimata a tichetului valoric Rabla de 6.500 lei.
Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului disponibil, la dealerii participanti in program. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 4.7l /100 km, emisii CO2 (g/km): 107, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.03. 2018 


FORD FOCUS – DE LA 700/LUNA, PRIN PROGRAMUL RABLA!

E momentul sa pui focus pe placerea de a conduce cu stil! Urca la volanul unui automobil cu design sofisticat, atat pe dinauntru si pe dinafara. Un automobil dotat cu tehnologii de varf, care redefinesc siguranta si confortul. Un automobil pentru cei care stiu ca prima impresie, e intotdeauna cea mai importanta. 

Uita de masina veche si opteaza pentru Ford Focus, prin programul Rabla! Poate fi al tau, de la 700 de lei pe luna, cu pachetul Trend inclus! 

Ford Focus 5 usi 1.0 EcoBoost 100 CP, are printre dotarile standard:
 • Sisteme inteligente de siguranta si stabilitate – ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Asistenta la Pornirea in Rampa), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBD (Distributie Electronica a Fortei de Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta);
 • Airbag-uri frontale si laterale pentru sofer si pasager; airbaguri cortina fata si spate;
 • Sisteme de siguranta si stabilitate: sistem de control avansat al cuplului motor (Torque Vectoring Control), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta), ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Sistem de asistenta la urcarea in rampa), sistem avansat de monitorizare a presiunii in pneuri;
 • Sistem Ford My Key;
 • Volan si schimbator de viteze imbracate in piele
 • Dotari prietenoase cu mediul: incarcare regenerativa inteligenta a bateriei, Active Grille Shutter si sistemul Ford ECOmode cu indicator de schimbare a vitezelor. 

 

Pachetul Trend , inclus in pretul din oferta vine cu:
 • aer conditionat automat, cu reglare separata, stanga-dreapta
 • covorase de velur fata si spate cu logo Ford
 • Consola centrala cu cotiera
 • Faruri de ceata
 • radio CD cu MP3 player, USB, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan;
 • SYNC 3 cu touchscreen color de 8", Blue Tooth, Voice Control si Sistem de asistenta in caz de urgenta (112) 

Rezerva acum oferta speciala pentru Ford Focus. Contacteaza-ne!
Afla aici detalii privind procedura de casare.


Termeni si conditii

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor fizice si este oferita de UniCredit Consumer Financing, pentru modelul Ford Trend 5 usi 1.0 Ecoboost 100CP M5, in valoare de 11.400 Euro (pret 52.440 lei la un curs exemplificativ de [4,6] Lei/1 Euro) TVA inclus, avans 19.590 Lei (37,4%). Valoarea totala estimativa a creditului va fi de 32.850 lei, pe o perioada de 60 luni, astfel: rata anuala a dobanzii 5,99% (ROBOR la 3 luni, valabil la 20.12.2017 + marja 3,88%), analiza dosar 790 lei, administrare lunara credit 0 lei, rata lunara estimativa 700 lei, valoarea totala estimativa platibila a creditului 41.984 Lei, DAE 10,59%. Valoarea estimativa a ratei lunare de mai sus include asigurarea optionala de viata si nu include asigurarea CASCO.
Sumele prezentate anterior pot varia in functie de valoarea tichetului valoric rabla ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice, dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania; 2. O contravaloare estimata a tichetului valoric Rabla de 6.500 lei.
Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 4.6l /100 km, emisii CO2 (g/km): 105, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.03.2018. 

FORD KUGA – DE LA 19500 DE EURO, PRIN PROGRAMUL RABLA!

Masina ta veche versus cel mai inteligent SUV Ford? Nu e tocmai o alegere dificila.

Mai ales ca pe langa aspectul elegant si impunator, acest Smart Utility Vehicle e dotat cu tehnologii si caracteristici inteligente, care te vor ajuta sa redescoperi placerea consudului, cat ai zice „Kuga”.
Prin urmare, daca esti in cautarea unei masini cu caracter practiv, interior confortabil si exterior ultra-contemporan, ar trebui sa urci imediat la volanul Noului Ford Kuga Trend 2WD 1,5 TDCi, 120CP si cutie manuala 6 trepte!

Printre dotarile sale uimitoare, de confort si siguranta se numara:

 • Scaune fata sport
 • Pilot automat cu sistem de ajustare a limitei de viteza
 • Podea portbagaj ajustabila
 • Volan si schimbator de viteze imbracate in piele
 • Sistem Ford MyKey si buton de pornire Ford Power
 • Sistem Ford Easy Fuel
 • Sistem de protectie la rasturnare
 • Sistem de control avansat al cuplului motor (Torque Vectoring Control)
 • Sistem de control avansat in viraje
 • 7 airbaguri
 • Geamuri fata si spate actionate electric cu functia “shot up/down” 


Acestora li se adauga pachetul optional Trend, care include:

 • Jante din aliaj de 17”
 • Aer conditionat automat cu reglare separata stanga-dreapta
 • Radio CD cu MP3, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan
 • Touchscreen 8’’, display central
 • Bluetooth/ Voice Control in limba engleza
 • USB, SYNC 3 cu Sistem de Asistenta In Caz de Urgenta (112) 

Rezerva acum oferta speciala pentru Ford KUGA. Contacteaza-ne!
Afla aici detalii privind procedura de casare.


Termeni si conditii:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Oferta este supusa unor termeni si conditii, este adresata exclusiv persoanelor fizice si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, pentru Kuga Trend 2WD 1,5 TDCi 120CP M6. Oferta prezentata include TVA si Pachetul Trend si este obtinuta dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania; 2. contributiei FordStore BDT; 3. Contravalorii estimate a tichetului valoric rabla de 6.500 Lei. Oferta nu include alte echipamente, accesorii sau dotari optionale, cu exceptia celor incluse in pachetul Trend. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 4,4 l/100 km; emisii CO2 (g/km): 115, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. 

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.03.2018