ECOBONUS - Procedura de casare a masinii tale vechi

 

1. Vizita la showroom-ul FordStore BDT sau inregistrarea pe site

Ca sa poti beneficia de oferta speciala pentru achizitionarea unui autoturism nou prin programul ECOBONUS, trebuie fie sa faci o vizita la showroom-ul FordStore BDT din Sos. Virtutii 55-57, Bucuresti , fie sa te inscrii online, urmand sa fii contactat pentru consultanta si informatii suplimentare. 

2. Centre colectare/casare 

Pentru casarea autoturismului uzat trebuie sa te prezinti cu autoturismul si actele necesare la un centru colector autorizat (vezi aici lista). De la centrul de colectare/casare vei primi certificatul care atesta casarea autovehicului uzat. 

3. Achizitionarea unui autoturism FORD prin programul Ford ECOBONUS

Ca sa iti achizitionezi un autoturism nou prin programul Ford ECOBONUS trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii:
  • Sa fii inscris in Program;
  • Sa fi predat autovehiculul uzat unui colector autorizat si sa prezinti certificatul care atesta casarea masinii;
  • Sa alegi autovehiculul dorit.
4. Radierea autoturismului 

Acest pas nu este necesar pentru achizitionarea noului tau model Ford, insa va trebui sa te prezinti la autoritatea relevanta si sa obtii documentului care atesta radierea din circulatie a autovehiculului supus radierii.

Conditii generale:

Programul ECOBONUS derulat de Ford Romania ofera preturi speciale sau alte beneficii (cum ar fi dotarile sau optiunile incluse), pentru cumpararea de autoturisme noi Ford, mai putin poluante, in schimbul casarii masinilor vechi, scopul final fiind imbunatatirea calitatii mediului prin innoirea parcului auto. 

Proprietarul poate achizitiona mai multe autovehicule noi in schimbul predarii spre casare a unui numar egal de autovehicule uzate si va preda copii conforme cu originalul de pe documentele de casare.

Pretul afisat pentru autoturismele Ford (participante in acest program) include atat contravaloarea suportului acordat de Ford Romania prin Programul Ford ECOBONUS, cat si contributia dealerului participant la program si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale, altele decat cele prezentate in acest program. Pretul afisat include TVA. Oferta autovehiculelor incluse in Programul Ford ECOBONUS este in limita stocului disponibil pentru modelele selectionate.