Procedura de casare a autoturismului vechi_2018

1. Vizita la showroom-ul FordStore BDT sau inregistrarea pe site

Ca sa poti beneficia de oferta speciala pentru achizitionarea unui autoturism nou prin programul RABLA, trebuie fie sa faci o vizita la showroom-ul FordStore BDT din Sos. Virtutii 55-57, Bucuresti , fie sa te inscrii online, urmand sa fii contactat pentru consultanta si informatii suplimentare. 

2. Centre colectare/casare 

Pentru casarea autoturismului uzat trebuie sa te prezinti cu autoturismul si actele necesare la un centru colector autorizat (vezi aici lista). De la centrul de colectare/casare vei primi certificatul care atesta casarea autovehicului uzat. 

3. Achizitionarea unui autoturism FORD prin programul RABLA

Ca sa iti achizitionezi un autoturism nou prin programul RABLA trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii:
  • Sa fii inscris in Program;
  • Sa fi predat autovehiculul uzat unui colector autorizat si sa prezinti certificatul care atesta casarea masinii;
  • Sa alegi autovehiculul dorit.
4. Radierea autoturismului 

Acest pas nu este necesar pentru achizitionarea noului tau model Ford, insa va trebui sa te prezinti la autoritatea relevanta si sa obtii documentul care atesta radierea din circulatie a autovehiculului supus radierii ulterior achizitionarii autovehicului prin programul RABLA.

5. Conditii generale:

Promotia derulata de Ford ofera preturi speciale sau alte beneficii (cum ar fi dotarile sau optiunile incluse), pentru achizitionarea de autoturisme noi Ford, mai putin poluante, in schimbul casarii masinilor vechi, scopul final fiind imbunatatirea calitatii mediului prin innoirea parcului auto.
 
Proprietarul poate achizitiona mai multe autovehicule noi in schimbul predarii spre casare a unui numar egal de autovehicule uzate si va preda copii conforme cu originalul de pe documentele de casare catre dealerul Ford de la care isi achizitioneaza autoturismul prin acest program.
 
Materialul pe care il citesti acum este un ghid informal menit sa iti seteze asteptarile si sa te ajute sa achizitionezi cat mai eficient si in cunostinta de cauza autoturismul tau Ford prin programul RABLA. Pentru detalii tehnice legate de autoturismele Ford comercializate prin programul RABLA, reprezentantii FordStore BDT iti stau la dispozitie. Pentru detalii de ordin legal, te rugam sa consulti documentele legale emise de autoritatile de mediu aferente programului RABLA din acest an.