• TOURNEO CUSTOM

TOURNEO CUSTOM

Noul Tourneo Custom îmbunătăţeşte şi mai mult caracteristicile deja existente ale vehiculelor Ford de transport persoane, oferind spaţiu considerabil şi confort pentru până la nouă persoane, totul completat de un design exterior nou şi stilat. 

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

Interiorul luxos dispune de scaune spate flexibile inovatoare, ce pot fi dispuse în peste 30 de configuraţii diferite, oferindu-vă toată versatilitatea de care aveţi nevoie. Sunt disponibile dotări de vârf, precum sistemul Ford SYNC cu comandă vocală şi cel de conectivitate MP3/telefon, care, după producerea unui accident, vă pot ajuta să apelaţi serviciile de urgenţă. În plus, datorită designului său aerodinamic, motorului cu consum redus şi tehnologiilor de economisire a combustibilului, precum sistemul Auto-Start-Stop, acest vehicul este unul dintre cele mai eficiente din clasa sa. 

Noul Tourneo Custom este extrem de rentabil, fie că îl folosiţi în scopuri comerciale sau ca un mijloc sigur şi luxos de a vă transporta familia, prietenii şi bagajele acestora. (Puteţi chiar să alegeţi o versiune L2, cu ampatament lung, pentru a beneficia de spaţiu suplimentar pentru bagaje). 
 
 
 
 

Buy-back. Trade-In

Aspect uimitor şi confort funcţional

Noul vehicul de transport persoane Tourneo Custom are un design exterior nou şi stilat. De asemenea, interiorul este şi el nou, luxos şi extrem de flexibil, combinând materiale de calitate superioară şi finisaje remarcabile.

Culori disponibile:
 

Blazer-Blue
Frozen White

Ink Blue

Midnight Sky

Moondust Silver

Panther Black

Race Red

Stratosphere

Tectonic Silver

 

Buy-back. Trade-In

Performanţă, economie şi manevrabilitate asemănătoare unui autoturism

Tourneo Custom este dotat cu un motor diesel de ultimă oră, cu trei niveluri de putere, care oferă performanţe dinamice şi cea mai bună economie de combustibil din clasa sa. Pentru a vă asigura că puterea de sub capotă se traduce într-un şofat plin de satisfacţii şi controlat – indiferent dacă transportaţi numărul maxim de pasageri sau nu – au fost depuse toate eforturile pentru a vă oferi cea mai bună manevrare posibilă. În acelaşi timp, o gamă variată de tehnologii ECOnetic asigură faptul că performanţa vehiculului este cât mai eficientă posibil din punct de vedere al consumului de combustibil, cu emisii de CO2 minime.

Noul Tourneo Custom este disponibil cu un motor diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri, economic, cu transmisie manuală în şase viteze şi tracţiune pe faţă. Există trei niveluri de capacitate din care puteţi alege: 100 CP/310 Nm, 125 CP/350 Nm sau 155 CP/385 Nm. Indiferent de nivelul ales, cuplul şi cuplul livrat sunt excelente, astfel încât vehiculul să vă asigure putere din belşug, indiferent dacă transportă pasageri sau nu - chiar şi când se pune în mişcare. 

Combinat cu tehnologiile Ford ECOnetic, motorul reduce costul de întreţinere şi impactul asupra mediului.
 

Buy-back. Trade-In

Noi niveluri de protecţie

Tourneo Custom stabileşte noi standarde de siguranţă pentru clasa sa. Beneficiază de mai multe tehnologii avansate de asistenţă a şoferului pentru a-l ajuta în situaţii potenţiale de risc, inclusiv o tehnologie care poate apela serviciile de urgenţă după un accident. Dispune de dotări de siguranţă, de la stabilitate şi sisteme de frânare avansate (care se reglează în funcţie de încărcătură) la caroserie extrem de rezistentă. Beneficiază, de asemenea, de sisteme de securitate, precum un sistem centralizat de închidere, un transponder electronic avansat şi două alarme de ultimă generaţie din care puteţi alege.

 
Ford SYNC
 
Asistenţă de urgenţă în cazul unui accident
În eventualitatea unui accident, funcţia de Asistenţă de urgenţă a sistemului Ford SYNC este declanşată de activarea unui airbag sau de întreruperea pompei de combustibil. Atât timp cât telefonul dumneavoastră mobil este conectat la SYNC, această funcţie poate efectua un apel direct la Serviciile de urgenţă prin intermediul telefonului, oferind acestora informaţii esenţiale, cum ar fi coordonatele dumneavoastră GPS. Sistemul vă oferă, în acelaşi timp, posibilitatea să vorbiţi cu operatorii Serviciilor de urgenţă. Funcţia Asistenţă de urgenţă a primit premiul de „Cea mai bună inovaţie mobilă în domeniul auto sau utilităţi” în cadrul Premiilor Global Mobile, ediţia 2012.

 
Pornirea in rampa
 
Mai mult control la pornirea din rampă
Sistemul de asistenţă la pornirea din rampă împiedică temporar alunecarea în spate atunci când porniţi din pantă. Sistemul funcţionează prin menţinerea presiunii la nivelul sistemului de frânare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurându-vă mai mult timp şi control atunci când mutaţi piciorul de pe pedala de frână pe cea de acceleraţie. Acest sistem este, de asemenea, util atunci când opriţi şi porniţi autovehiculul pe suprafeţe alunecoase.


 
Tourneo Custom
 
Un sistem avansat care vă ajută să vă păstraţi banda
Dacă detectează faptul că începeţi să părăsiţi accidental banda, Sistemul de avertizare la părăsirea benzii vă avertizează imediat printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui indicator de avertizare vizuală. (Puteţi seta vibraţiile la unul dintre cele trei niveluri de sensibilitate). 
Tourneo Custom
 
Sistem ce vă avertizează atunci când detectează că sunteţi obosit
Sistemul de avertizare a şoferului monitorizează constant stilul personal de condus şi este conceput să detecteze orice variaţie cauzată de oboseală. Dacă detectează că deveniţi mai puţin vigilent, o pictogramă de avertizare apare pe afişaj, sugerându-vă să luaţi o pauză. Ford a câştigat un premiu prestigios Euro NCAP Advanced pentru această tehnologie*.

*Premiat pentru Tehnologia de avertizare a şoferului pe modelul Ford Focus

 
Tourneo Custom - stop frana
 
Un sistem de avertizare a celor din spate, la frâne bruşte
Sistemul Lumină de frânare de urgenţă (EBL) aprinde luminile de frână pentru a avertiza ceilalţi şoferi atunci când frânaţi brusc. 
Tourneo Custom
 
Menţinerea în siguranţă a remorcii, pe banda de rulare
Funcţia de asistare a balansării remorcii (TSA) detectează „şerpuirea” sau balansarea remorcii şi reduce viteza noului Tourneo Custom până când problema dispare, făcând ca remorcarea să fie mai controlată. Încetineşte vehiculul reducând cuplul motorului şi crescând treptat presiunea frânelor pe toate roţile. 
Controlul tractiunii
 
Aderenţă maximă cu efort minim
Sistemul nostru avansat de control al tracţiunii (TCS) elimină alunecarea în exces a roţilor şi asigură cea mai bună aderenţă, performanţă şi stabilitate, atunci când aveţi mai mare nevoie. Sistemul monitorizează şi reglează constant puterea de la nivelul roţilor individuale ale vehiculului, asigurând contact şi aderenţă maxime atunci când acceleraţi.


 
Tourneo Custom - frane
 
Frânare mai sigură, cu încărcătură sau fără
Tourneo Custom combină un sistem de frânare cu anti-blocare roţi (ABS) şi o tehnologie de distribuţie electronică a forţei de frânare (EBD), care echilibrează efortul de frânare între faţă şi spate, în funcţie de greutatea pasagerilor pe care îi transportaţi. Rezultatul este o frânare eficientă şi stabilitate de direcţie, în special la frânarea în viraj mediu şi oprira pe distanţe scurte, indiferent de condiţii.


 
Tourneo Custom  - frane
 
Putere suplimentară pentru frânare de urgenţă
Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă (EBA) ajută vehiculul să atingă eficienţa maximă de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Sistemul detectează presiunea aplicată de şofer pe pedala de frână şi creşte automat această presiune, dacă este cazul. Pentru a reduce şi mai mult distanţa de oprire, noul sistem de intensificare hidraulică spate oferă o presiune de frânare suplimentară pe frânele din spate în timpul opririi de urgenţă, atunci când sistemul ABS este activat.


 
Tourneo Custom - airbag
 
Sistem îmbunătăţit de airbaguri
Noul Tourneo Custom este disponibil cu airbaguri pentru şofer, pasager laterale şi de tip cortină, cu cel mai nou sistem de activare, toate incluse în dotările standard.
 
Tourneo Custom - sasiu
Protecţie maximă datorită caroseriei extrem de rezistente
Caroseria noului Tourneo Custom conţine oţel din bor, de înaltă rezistenţă. Borul şi alte oţeluri rezistente sau ultra-rezistente reprezintă peste 40% din caroserie, inclusiv piesele celulei de siguranţă a pasagerilor. Aceasta face ca vehiculul să fie extrem de uşor şi rezistent la impact. Designul caroseriei a fost, de asemenea, optimizat, folosindu-se peste 4.500 de simulări pe computer şi 30 de teste de impact complet asupra vehiculului.

Buy-back. Trade-In

O varietate de caroserii

Puteţi configura noul Tourneo Custom ca vehicul cu opt sau nouă scaune. Indiferent de configuraţie, puteţi alege, de asemenea, o versiune L1 (ampatament scurt) sau L2 (ampatament lung). 

Versiunea L1 are 4,97 m lungime, iar L2 are 5,34 m. Cei 370 mm în plus ai versiunii L2 se traduc în spaţiu suplimentar pentru bagaje în spatele celui de-al treilea rând de scaune. Prin urmare, cu toate scaunele din spate scoase, Tourneo Custom oferă spaţiu pentru bagaje de până la 6,8 metri cubi, în comparaţie cu spaţiul deja generos oferit de versiunea L1, şi anume 6 metri cubi. 

Deoarece are o înălţime mai mică de doi metri, Tourneo Custom se încadrează în majoritatea limitelor impuse de parcări. 

Sunt disponibile, de asemenea, două sau trei niveluri de finisare ale fiecărei caroserii, plus numeroase echipamente opţionale.


L1 (Ampatament scurt)

Ampatament: 2.933 mm
Lungime totală: 4,97 m
8-9 scaune

 


Cu toate scaunele scoase, spaţiu maxim pentru bagaje de până la 6 metri cubi.
Cu toate scaunele montate, lungime maximă de încărcare în spatele celui de-al treilea rând de scaune de 665 mm


L2 (Ampatament lung)

 
Ampatament: 3.300 mm
Lungime totală: 5,34 m
8-9 scaune
 


Cu toate scaunele scoase, spaţiu maxim pentru bagaje de până la 6,8 metri cubi
Cu toate scaunele montate, lungime maximă de încărcare în spatele celui de-al treilea rând de scaune de 1.032 mm

 

Buy-back. Trade-In

Te asteptăm în noua locaţie
BDT Group!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44