• NOUL MUSTANG

NOUL MUSTANG

 

Puterea elegantei.
Tehnologii mai inteligente. Design mai sofisticat. Toate acestea intr-o masina cu adevarat remarcabila. Pregateste-te pentru sosirea noului Ford Mustang.

Puterea elegantei.
Tehnologii mai inteligente. Design mai sofisticat. Toate acestea intr-o masina cu adevarat remarcabila.

Pregateste-te pentru sosirea noului Ford Mustang.

Designul exterior, ultramodern si deosebit, este completat de un interior restilizat, executat cu maiestrie. 
Printre tehnologiile avansate se numara si o consola de bord digitala de 12”. Iar motorizarea puternica, de 5 litri, este potentata de un Sistem de amortizare MagneRide™ perfect calibrat. 
Indiferent daca alegi varianta Fastback sau Convertible, noul Ford Mustang ofera un cu totul alt nivel de incitare.


ZGOMOT LA COMANDA

Vrei sa poti decide chiar tu cand sa se auda sunetul specific Mustang? Sistemul unic Active Exhaust te lasa sa alegi exact momentele in care sa iti faci prezenta cunoscuta. Sau poti sa dai mai incet volumul atunci cand treci printr-un cartier linistit.


 


MANEVRABILITATE ULTRA PRECISA

Sistemul de amortizare MagneRide™ este acum disponibil pe noul Mustang 2018. Acest sistem de ultima ora foloseste senzori pentru a regla toate cele patru suspensii in mod independent. Pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare viraj in deplina siguranta si control.

 

TEHNOLOGII UTILE

Noul Ford Mustang prezinta o noua consola de bord cu afisaj LCD de 12”. Alege culorile tale preferate, aspectul indicatoarelor de bord, si bucura-te de aceleasi retusuri la fiecare drum, datorita sistemului MyMode, care iti retine setarile preferate.
 

Cea mai recenta tehnologie hands-free

Ford SYNC 3 cu Apple CarPlay si Android Auto duce tehnologia informatiei si divertismentul la un nivel superior. Aceasta tehnologie avansata iti ofera posibilitatea de a utiliza Comanda vocala intuitiva asupra mai multor functii cheie, inclusiv telefon, sistem audio, climatizare si navigatie. De asemenea, poti folosi ecranul tactil de 8”, care recunoaste gesturi de ciupire si glisare pentru a-ti oferi o navigare simpla si intuitiva.
 Vei remarca habitaclul reproiectat, cu materiale premium si finisaje realizate manual, dar si consola de bord cu afisaj LCD de 12”, exclusivitate Mustang.
 


Faruri 100% LED cu Tri-bar Esapament cvadruplu pentru o performanta imbunatatita 


Roti speciale, cu jante din aluminiu de 19”, cu emblema Mustang

Te asteptăm în noua locaţie
BDT Group!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44